Actor Basic – Unboxing, review & winnen!

Winactie Actor Basic

Eén van de populairste voerboten van dit moment is ongetwijfeld de goedkope Actor Basic voerboot van Boatman Boats. Deze kleine baitboat heb je wellicht al zien staan in ons artikel met 5 goedkope voerboten, maar nu kan je er ook zelf één winnen! Lees hieronder mee over deze actie en doe mee om kans te maken op deze gave prijs!

 

Advertentie:

  Wat is de Actor Basic?

Natuurlijk is het wel handig om te weten waar je voor mee wilt doen. De Actor Basic is een kleine, handzame voerboot die met slechts 255 euro zeer betaalbaar is. Hij wordt in Nederland exclusief geïmporteerd door Boatman voerboten en sindsdien heeft de Actor flink aan populariteit gewonnen. Niet gek natuurlijk, want waarom zou je en dure voerboot kopen als je visserij daar niet om vraagt en je honderden euro’s kunt besparen?! De Actor Basic is een voerboot zonder al te veel gekheid, maar dat maakt hem niet minder interessant. Met o.a. 500 meter bereik, twee afzonderlijk bedienbare voerbakken, twee vaarsnelheden, een automatische 1 minuut rechtuit vaarstand en een vaartijd van 2,5 uur is het gewoon een hele complete boot. En mocht je toch iets meer luxe willen, dan kan je hem altijd nog uitbreiden met een GPS of fishfinder!

Actor Basic voerboot

Bekijk onze unboxing en review video

Om met eigen ogen te zien of de Actor Basic iets voor jou is hebben we een unboxing video gemaakt van deze voerboot. Na het unboxen is Frank op pad gegaan om hem te testen. Dit alles zie je in de onderstaande video. En lees verder, want je kunt hem winnen!

Win de Actor Basic voerboot!

Helaas, deze winactie is al verlopen. De winnaar is op 1 mei 2021 bekend gemaakt op onze website. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe winacties en ander karpernieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

   

  Advertentie:

     2 reacties op “Actor Basic – Unboxing, review & winnen!

  1. Aaron zegt:

   Dag Fran,
   Leuk en goedkoop bootje, maar bij het openen van de klep en achterdeurtjes maakt het wel erg hard, herrie!!
   En wat voor materiaal zit er in de boot. Uit China of van Graupner.?
   Mvgr. Aaron

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *