De winnaar van de Actor Basic voerboot is…

Actor Basic voerboot

Twee weken geleden plaatsten we een unboxing en review video van één van de goedkoopste, maar populairste voerboten van het moment. De Actor Basic voerboot van Boatman baitboats. Hopelijk heb je goed opgelet, want je kon deze voerboot winnen! De afgelopen twee weken hoefde je enkel je gegevens achter te laten op onze actiepagina. Vandaag maken we de winnaar bekend, dus lees hieronder snel verder om te zien of jij de voerboot hebt gewonnen!

 

Advertentie:

  Goedkoop maar effectief

Zoals gezegd is De Actor Basic voerboot een zeer populaire voerboot. Dat komt deels door de prijs, want je koopt hem al voor slechts 255 euro. Dat is natuurlijk geen geld voor een voerboot en hij beschikt ook nog eens over een flink aantal interessante opties. Zo heeft de voerboot een klein formaat en is hij licht van gewicht. Ook de kleine afstandsbediening werkt uitstekend en stelt je in staat om beide voerbakken afzonderlijk van elkaar te lossen en de boot zelfs met twee snelheden te laten varen! Ben je benieuwd naar alle specs en meer informatie? Check dan alsnog even de video als je die gemist hebt.

Actor Basic Boatman boats
De winnaar van de Actor Basic voerboot uit de review is bekend!

Wie is de gelukkige?

Genoeg geouwehoerd, want jullie willen natuurlijk gewoon weten wie binnenkort de pakketbezorger voor de deur kan verwachten. We hebben honderden inzendingen gehad en daaruit is random één gelukkige winnaar geloot. Die winnaar is:

“Gerard de Groot”

Gefeliciteerd met de gewonnen prijs Gerard! Wij hebben je e-mail adres en zullen contact met je opnemen zodat deze Actor Basic voerboot zo snel mogelijk in jouw handen is.

Niet gewonnen? Treur dan niet, want we zullen regelmatig mooie prijzen verloten. Blijf daarvoor de website en social media kanalen van van CarpFeeling in de gaten houden. Benieuwd naar meer voerboten van Boatman boats? Check dan hun website.

Tot de volgende keer!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *