Bianca en Anoek zijn Wereldkampioen!

Wereldkampioen

Afgelopen week vond in Engeland het wereldkampioenschap karpervissen voor dames plaats. Aan dit WK deden 8 landen mee, bestaande uit 24 teams. Het Nederlandse team werd dit jaar aangevoerd door Lizette Beunders, die we natuurlijk allemaal nog kennen van de vele leuke video’s met Bianca Venema en hun klinkende overwinning op de World Carp Classic in Italië (2013)!

 

Advertentie:

Nash Tackle  Het wereldkampioenschap karpervissen voor dames vond in 2022 plaats in Engeland
Het wereldkampioenschap karpervissen voor dames vond in 2022 plaats in Engeland
En het Nederlandse team deed natuurlijk mee, onder aanvoering van Lizette Beunders
En het Nederlandse team deed natuurlijk mee, onder aanvoering van Lizette Beunders

Na flink wat training, voorbereiding en selectiewedstrijden is het Nederlandse team afgereisd naar het befaamde complex van Linear Fisheries in Engeland. Hier werd hard geknokt voor de overwinning en uiteindelijk gezamenlijk een keurige 4e plaats op het WK behaald. Oekraïne ging er vandoor met de wereldtitel, gevolgd door gastland Engeland en Letland op de derde plaats. Daarnaast vielen er ook punten te verdelen voor de koppels en precies daar kwamen de individuele oranje wereldkampioenen naar voren!

Wereldkampioen!
Wereldkampioen!

Het damesteam van Bianca Venema en Anoek Bonnet wist dit WK namelijk hun stempel te drukken met een uitstekende samenwerking en drive om het maximale resultaat te halen uit hun visserij. Samen vingen zij 13 karpers, waarmee ze bovenaan het klassement eindigden en zich wereldkampioen karpervissen voor dames 2022 mogen noemen!

Gefeliciteerd dames!

In totaal vingen Bianca en Anoek 13 karpers tijdens dit WK
In totaal vingen Bianca en Anoek 13 karpers tijdens dit WK
Op het hoogste podium
En belandden daarmee op het hoogste podium!
 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *