Challenge: 32kg karper haken voor de onderwatercamera!

Lizette met een prachtige schubkarper van het Franse betaalwater la plaine des bois

Het is weekend en we hebben weer een gave video van het team van The Carp Specialist voor je klaar staan! Lizette & Bianca gingen met hun vriend Kenny namelijk een ultieme challenge aan. Hun doel was het haken van een enorme karper voor de professionele onderwatercamera. De topvis van La Plaine des Bois weegt 32kg en dat leverde dus een flinke uitdaging op. De weersomstandigheden waren taai, met sneeuw, nachtvorst en zeer lage watertemperaturen. Gelukkig kreeg het team hulp van Luc en Morris van het @Underfishing team! Zouden ze er samen in slagen om deze ultieme challenge te halen?

la plaine des bois

Bekijk de video van het vissen op La Plaine des Bois

Veel kijkplezier gewenst bij deze video vol spetterende actie, gave onderwaterbeelden, dikke bakken van karpers en nuttige informatie. Het aasgedrag van de karpers wordt dankzij de onderwatercamera perfect in beeld gebracht. Aan het eind van de video geeft Bianca ook waardevolle tips. En last but not least wordt een kleine karperuitzetting op La Plaine des Bois 2 mooi in beeld gebracht!

Benieuwd naar meer informatie over deze betaalwateren? Kijk dan op de website van The Carp Specialist waar je alle info kunt vinden en tegelijk je karpervisvakantie kunt boeken. Bedankt voor het kijken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *