Carp Comic: “Suïcidaal…”

Carp Comic - Suicidale gedachten header

De trouwe CarpFeeling bezoekers van het eerste uur zullen ze zich ongetwijfeld nog herinneren. Op regelmatige basis verscheen er een Carp Comic uit de digitale pen van Erwin van Hensbergen. De één nog flauwer dan de ander, soms met een scherp randje maar altijd goed voor een lach op je gezicht. De laatste Carp Comic verscheen in 2016 en sinds de lancering van onze nieuwe website in april dit jaar, zijn ze in de archiefkast verdwenen. Zonde natuurlijk! We hebben daarom besloten om regelmatig één van deze digitale strips af te stoffen en opnieuw te gaan plaatsen. De wereld is immers al serieus genoeg!

 

Advertentie:

Zunnebeld  Suïcidaal

Onze favoriete karpers zwemmen jarenlang rond in dezelfde wateren. Tenminste, als ze niet worden verplaatst door een of andere onverlaat. Iedere dag het zelfde rondje zou ongeveer gelijk staan als een leven lang je huis niet uit mogen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er af en toe wat sombere gedachten opspelen bij onze beschubde vrienden. In deze Carp Comic staat een spiegelkarper centraal die het leven niet meer ziet zitten. Zijn rigoureuze plan wordt echter niet door iedereen gewaardeerd…

Carp Comic - Suicidale gedachten
Carp Comic - Suicidale gedachten

Op zoek naar meer humor?

Naast de vele leuke strips uit de Carp Comic serie heeft Erwin ook tientallen hilarische voice-overs gemaakt. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze YouTube pagina. Lachen gegarandeerd!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *