Videoblog – Afl. 2 ‘Najaarspret’

De eerste aflevering van de videoblog verscheen alweer drie maanden geleden en in de tussentijd heb ik veel tijd aan de waterkant gespendeerd. De vele positieve reacties op mijn eerste blog waren een goede drijfveer om aan de slag te gaan met een opvolger, maar het liet allemaal wat langer op zich wachten dan ik had gehoopt.

In deze tweede aflevering neem ik jullie mee tijdens enkele sessies in de maand oktober. De maand begon uitstekend met de vangst van een prachtige schubkarper, maar er moest vervolgens hard worden gewerkt om vis op de kant te krijgen. Zou de succesvolle zomersessie op het syndicaat (aflevering 1) een goed vervolg krijgen?

Veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.