Videoblog – Afl. 4 'Domaine de Madagascar'

In de afgelopen weken zijn er al een aantal artikelen op CarpFeeling verschenen die te maken hadden met onze gezamenlijke vistrip naar Domaine de Madagascar. Een weekje Frankrijk is natuurlijk een prachtig decor voor een nieuwe videoblog en daarom werd er ook volop gefilmd.

Gedurende deze week vormde ik een duo met Edwin Stoffels. Bij de onderlinge loting vooraf trokken we aan het kortste eind en grepen we naast de topstekken. Die ongunstige loting pakte echter in ons voordeel uit en we beleefden een heerlijke, en vooral hectische week.

Veel kijkplezier en vergeet je player niet naar HD kwaliteit te zetten ;)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.