Videoblog – Afl. 7 ‘Chercher de l’or’

Frankrijk; het land waar vele records sneuvelen en duizenden Europese karpervissers jaarlijks hun geluk beproeven. De succesverhalen vliegen je om de oren, maar de realiteit is dat je lang niet altijd met je neus in de boter valt. Met name op het openbare water is het soms bikkelen om vis in het net te krijgen, laat staan een deftig exemplaar.

Halverwege april ben ik samen met vismaat Bob vertrokken naar het midden van Frankrijk. Tijdens een sessie van vier nachten bevisten we een openbaar water. We hebben het onszelf dit jaar niet erg makkelijk gemaakt door een hard circuitwater te kiezen met een zeer laag bestand aan karper. Je begrijpt echter dat we er niet voor niets naartoe zijn gegaan en de kans op een mooie vis er zeker aanwezig is.

Uiteraard hebben we de camera’s meegenomen gedurende deze sessie en in onderstaande videoblog nemen we jullie mee naar onze visserij, waarin we op zoek gaan naar goud.

Vergeet niet in HD te kijken voor het beste resultaat. Veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.