In de spotlights: Cotswold Aquarius hondenjas

Sinds maart vorig jaar hebben we een  hond in ons knusse gezin. We hebben er nu ook tijd voor, dus haalden we Leo uit het asiel. Aangezien Leo een Amerikaanse stafford is met kort haar wilden we een jasje voor hem kopen in verband met de kou. Nu is hij zelf best een bikkel, maar zodra het écht heel koud is en vooral bij regen en natte sneeuw, merken we dat hij dat niet fijn vindt. Hij schudt dan om de haverklap zijn vacht leeg.

Toen ik op de site van M2 Bait and Tackle aan het kijken was voor nieuwe gave gadgets, stuitte ik op een heel stoer hondenjasje met woodland camo. Het Britse merk Cotswold Aquarius heeft dezelfde jasjes ook in olive kleur en ze zijn in 4 maten te verkrijgen. Zo kan je maatje op 4 poten ook in stijl mee naar de waterkant als het koud is.

Cotswold Aquarius hondenjas

De maat bepalen

In overleg met het thuisfront werd deze jas besteld. Ik moest Leo even opmeten, van nek tot kont en zodoende kon de maat van Leo worden bepaald op maat L. Dat is de één na grootste maat. Op de site staan alle maten heel handig beschreven. Zoek het soort ras op, of een soortgelijke grootte van de rassen die er wel bij staan.

Cotswold Aquarius hondenjas

Het materiaal

Deze stoere jasjes zijn van ademend en waterproof materiaal gemaakt en hebben een dikke voering. De stof is aan de binnenzijde glad en dus kun je de haren er makkelijk af kloppen. Aantrekken gaat heel simpel. Je legt de jas op zijn rug en daarna kun je met flappen om zijn nek en om zijn buik de jas vastmaken middels klittenband straps. Er zitten achter ook nog aan beide zijden elastieken die je aan de achter poten kunt doen, maar deze zijn niet echt nodig (althans bij Leo niet.) Bij de nek zit een soort kraag met opening waar je eventueel een riem of ring van de halsband doorheen kunt halen.

Kortom een heel gave en stoere jas voor jouw hond en ook nog voor een nette prijs, check it out op www.m2baitandtackle.com

Cotswold Aquarius hondenjas

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.