CF News Flash – Januari 2021 (deel 2)

CF News Flash - Januari 2021 (deel 2)

Op deze laatste dag van januari hoef je je zeker niet te vervelen. Buiten de krakers in het voetbalwereldje om hebben we namelijk weer een fraaie editie van onze News Flash voor je klaar staan! In deze editie aandacht voor nieuwtjes van o.a. The Carp Specialist, BaitStar, Hareco, CC Moore, M2 Bait and Tackle, Trakker, HoldCarp, Dynamite Baits, Poeli’s Rods, Dutch Carp Metals, MIKA, Monkey Climber, Cuyten Boilies, New Direction Tackle en Avid.

 

Advertentie:

CC Moore  Staafmarkers van HoldCarp

Maak jij in je (grootwater)visserij graag gebruik van staafmarkers dan moet je zeker de staafmakers van HoldCarp eens bekijken. Deze markers zijn voorzien van lichtgevende koppen die automatisch in- en uitschakelen bij duisternis. Ze zijn hufter proof en onder andere leverbaar met een telescopisch topdeel dat je kunt uitschuiven van 1 naar 1,7 meter. Hierdoor is het vinden van de juiste diepte geen enkel probleem (meer). De staafmarkers zijn verkrijgbaar in 4, 6, 8 en 10 meter. Bekijk deze producten en de accessoires zeker even in de webshop van Hareco.

Holdcarp marker buoy - carpfeeling

CC Moore bait buckets

Als je een liefhebber bent van de producten van CC Moore dan zijn de nieuwe bait buckets dé optie om je aas te vervoeren. Deze emmers hebben een inhoud van 5 liter en daar kan je zo’n 4kg boilies (of ander aas) in kwijt. De stijlvolle zwarte emmertjes passen perfect onder je bedchair en ze zijn verkrijgbaar via de website van CC Moore.

Poeli’s Rods bestaat 10 jaar en viert het met korting!

Goed nieuws voor de fans van handgebouwde hengels. Poeli’s Rods (het bedrijf van Gunther Poelmans) bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! Niet alleen heeft Poeli’s Rods een nieuw logo gekregen, maar ook krijg je in de maand februari een interessante korting op alle hengels! De kortingen zijn als volgt:

10% op 2 hengels
15% op 3 hengels
20% op 4 hengels

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of website van Poeli’s Rods.

Poeli's rods bestaat 10 jaar
Een nieuw logo voor Poeli’s Rods

Win een bait boat van BaitStar!

Vraagt jouw visserij om de inzet van een voerboot of is jouw bait boat aan vervanging toe? Let dan zeker goed op, want bij BaitStar maak je nu kans om een BaitStar Xpert bait boat te winnen! Het enige dat je daarvoor moet doen zijn de volgende acties.

1️⃣ Volg @baitstar op Instagram
2️⃣ Tag jouw maten in dit bericht
3️⃣ Deel de winactie in je stories voor dubbele kans!

Bij 5000 volgers op het account van @Baitstar zal de voerboot worden verloot!

Baitstar Xpert bait boat winnen - CF News FLash

Sweet Tiger & Corn boilie van Dynamite Baits

De boilies van Dynamite Baits zijn al sinds jaar en dag erg populair en in maart zal er een nieuwe boilie op de markt worden gebracht. De Sweet Tiger & Corn boilie is een birdfood boilie die gebaseerd is op de populaire Sweet Tiger liquid. Hij is voorzien van een zoete, romige flavour met een lichte ananas tint. We weten nog niet wanneer hij in Nederland en Belgie te koop zal zijn, maar vanaf maart is hij verkrijgbaar in de Engelse winkels.

Sweet Tiger boilie - Dynamite Baits - CarpFeeling

Gave mokken van Mika

Het volgende product dat we voorbij zagen komen is de leuke ‘my favorite’ mok van Mika Products. Hij wordt verkocht voor € 7,50 bij de Mika dealers. Tot nu kwamen wij hem tegen op deze Duitse website.

Mika mok - CF News Flash

Monkey Climber Camus mokken

En we blijven nog even bij de mokken, want ook voor de liefhebbers van de MC zijn weer gave nieuwe mokken leverbaar. Deze Monkey Climber Camus mokken zijn vernoemd naar de Franse filosoof Albert Camus. Hij zei ooit: “Moet ik mezelf doden of een kop koffie drinken?” De Camus mokken zijn natuurlijk verkrijgbaar bij onze vrienden van M2 Bait & Tackle voor een bedrag van €9,99.

monkey-climber-camus-mug

Win een complete visreis naar de Franse alpen!

Als je afgelopen week onze website in de gaten hebt gehouden dan is dit geen nieuwtje meer voor je, maar toch nemen we hem nog even mee. In samenwerking met NTEC Tackle en MTC Baits heeft The Carp Specialist een gave winactie voor je opzet. Je maakt namelijk kans op een visreis naar Lac de Cordeliers t.w.v. ruim € 1400,- Check hier hoe je kans maakt.

Win een visvakantie naar Lac de Cordeliers

Rodpod houder Dutch Carp Metals

In de bootvisserij wordt veel gebruik gemaakt van Fox Ranger rodpods. Bij Dutch Carp Metals hebben ze voor deze rodpod een houder ontwikkeld waarmee je dit type rodpod in een handomdraai plaatst en vastzet op je boot. Handig! Hij is ook nog eens verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Check voor meer informatie de Facebookpagina van DCM.

Dutch Carp Metals

N1 Neutrino van ND Tackle

Op de Facebookpagina van New Direction Tackle zagen we de nieuwe N1 beetmelder voorbij komen. Deze minimalistische beetmelders is volledig instelbaar via de receiver en compatibel met alle ND Tackle smart producten. De N1 is voorzien van een ingebouwde basis voor de P11 Magnetic Quick release adapter, waardoor je hem eenvoudig op de steunen klikt. Natuurlijk is het onderste deel van deze P11 adapter ook toegevoegd. De N1 zal ook zeer scherp geprijsd zijn, want hij komt onder de prijs van de S9 beetmelder te liggen en die kost je slechts € 34! Een extra voordeel van de N1 beetmelder is dat hij oplaadbaar is. Meer informatie volgt binnenkort op de website en social media kanalen van New Direction Tackle. De producten van New Direction Tackle worden vooral verkocht via Amazon.

ND tackle N1 beetmelder - CF News FLash

Sushi van Cuyten Boilies

Je leest het goed, bij Cuyten boilies gaan ze binnenkort verse sushi verkopen! Natuurlijk hoef je hier geen maki, nigiri of inari te verwachten, want de Sushi is een gloednieuwe boilie die binnenkort aan het assortiment wordt toegevoegd. Na een jaar van testen zal de Sushi eind februari worden toegevoegd aan het assortiment dat verder overigens bestaat uit de (eveneens opvallende) Drukz, Luca’s en Spartans.

Sushi van Cuyten boilies - CF News Flash
Sushi!

Avid Lok Down Altitude Pod

Ook uit de stal van Avid is nieuws te melden in deze News Flash. Zij komen namelijk met een grotere versie van de originele Lok Down Compact pod. Deze grotere versie is ideaal voor de visserij op verschillende watertypen. De poten zijn dusdanig verstelbaar dat de Lok Down Altitude Pod veelzijdig inzetbaar is, van lage tot hoge opstelling. Hij wordt geleverd in een draagtas en met 4x 12” en 2x 36” banksticks. Kijk voor meer informatie op de website van Avid.

Avid Lok Down Altitude Pod - CF News Flash

Trinity Cork rods 10ft & 12ft

Voor het laatste nieuwe product van deze News Flash richten we de spotlights op Trakker. Zij voegen dit voorjaar namelijk nieuwe opties toe aan de betaalbare Trinity range. De liefhebbers van een kurken handvat kunnen nu namelijk kiezen uit hengels van 10ft & 12ft met een testcurve van zowel 3lb als 3,5lb. Naast de klassieke look en feel van het kurk zijn de Trinity hengels voorzien van een matzwarte blank met holografische branding en duurzame keramische geleiders. Check ze eens via de onderstaande video.

Binnenkort een nieuwe News Flash!

En dat was hem alweer, de 2e News Flash van januari. Natuurlijk zullen we je ook in februari weer gaan voorzien van nieuwtjes en we horen het graag als jij een leuk product gespot hebt die we daarin mee kunnen nemen. Fijne avond!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *