Kerstgroet 2022

Kerstgroet 2022

We naderen het einde van het jaar en ook dit jaar is er weer veel gebeurd, zowel lokaal als wereldwijd. Als we kijken naar onze kleine landen hebben we ten opzichte van de vorige kerst gelukkig weer wat meer vrijheden en zijn er geen beperkingen opgelegd in verband met Covid. Maar wereldwijd is het natuurlijk een zooitje met verschillende hartverscheurende oorlogen, aanslagen en machtsspelletjes op hoog niveau. Hoewel we op deze website hoofdzakelijk aandacht hebben voor het vissen op karper is dit iets waarvoor niemand de ogen mag sluiten.

 

Advertentie:

  Het is vreselijk wat er in de oorlogsgebieden plaatsvindt. Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor geweld en zoeken hun toevlucht in landen als Nederland en België. Ik vind het daarom spijtig om te zien dat een klein (maar serieus) deel van onze bevolking hier tegenstand tegen blijft bieden. Want laten we eerlijk zijn, zo slecht hebben wij het in het algemeen genomen niet en (tijdelijke) hulp is gewoon noodzakelijk. Ja natuurlijk, ook hier geldt armoede en woningnood, en met de extreme energieprijzen en inflatie zijn er voor sommige mensen om ons heen ook keiharde zorgen, maar niemand hoeft hier écht honger te lijden. Aandacht voor de medemens, dat is belangrijk. Kijk eens om je heen en zie waar jij kunt helpen.

Afijn, genoeg hierover. Laten we maar snel teruggaan naar dat wat ons bindt: karpervissen.

Terug- en vooruitblikken

Net als in voorgaande jaren merken ook wij dat we allemaal steeds drukker worden. Carrières en gezinnen slokken veel kostbare ‘vrije tijd’ op waardoor het vissen soms op een lager (of vrijwel gedoofd) pitje komt te staan. Toch weet iedereen wel de momenten te vinden om er af en toe lekker op uit te gaan en de karpers achterna te jagen. Als ik puur naar mijn eigen situatie kijk dan is ook 2022 voor mij weer zo’n jaar geweest. Mijn vaste baan vraagt een bepaalde ‘bereikbaarheid’ en betrokkenheid en dat vind ik harstikke leuk. Daarnaast besteed ik als eigenaar van CarpFeeling ook genoeg tijd online met het verzorgen van jullie regelmatige content en het zelf maken ervan (voor zover als mogelijk). Last but not least heb ik thuis ook een gezin en nog wel ‘het een en ander’ te doen.

Kerst 2022
Dit jaar heb ik ook weinig gevist, maar ik sloot het jaar knallend af. Deze gave spiegel was mijn laatste in 2022. Binnenkort te zien in een gave video van een week vissen met Bob en Tom.

En dat brengt mij gelijk naar een vooruitblik, want in 2023 gaat er voor mij persoonlijk ook heel veel veranderen. Er is komend voorjaar namelijk een kleine man op komst in huize Avezaat! Een visser in spe? Je zult begrijpen dat ik zeker mijn best zal doen om hier invloed op uit te oefenen, maar het zal nog wel een paar jaar duren voordat ik me daar echt druk om hoef te maken. Voorlopig zit Frankie eerst nog wel even in de luiers en zullen de karperhengels wat minder frequent de schuur uitkomen. Iets waar ik overigens de laatste jaren al wel vaker last van heb gehad haha.

Kerst 2022
Er gaat veel veranderen in huize Avezaat!

CarpFeeling crew

Maar nog even terug naar de website CarpFeeling, want die draai ik natuurlijk niet alleen. Er zijn diverse karpervissers verantwoordelijk voor het regelmatig plaatsen van leuke artikelen en video’s. Zonder iemand tekort te willen doen wil ik hier een paar namen uitlichten die in 2022 een verschil hebben gemaakt.

Tim van Zanten

Zo is Tim van Zanten dit jaar weer meer gaan schrijven voor onze website en daar zijn we super blij mee. Tim heeft naast zijn eigen sfeervolle artikelen ook enorme kennis van de hengelsportscene en producten van de toekomst en het verleden. Daar kan jij als bezoeker enorm veel uithalen. Bedankt voor je artikelen Tim!

De Paden - Uitwaaien
Tim schreef in 2022 weer diverse interessante en vermakelijke artikelen voor ons

Tom Lenters

En wat dacht je van Tom Lenters, één van de meest betrokken crewleden van onze website. Hij maakte dit jaar een ongelooflijke sessie mee waarin hij tot tweemaal toe zijn record verpletterde in Nederland en een targethunt extreem succesvol afsloot. Tom is ontzettend belangrijk voor onze website en een soort bindende factor binnen de crew. Zijn geklungel aan de waterkant is lachwekkend, maar daarnaast maakt hij zich altijd hard voor zaken als visveiligheid. Een echte topper die we koesteren!

De topvis van het water in perfecte conditie!
Een megasessie voor onze klasbak Tom, een gouden vent!

Kevin Verelst

Naast deze schrijvers hebben we in de persoon van Kevin Verelst natuurlijk ook een pareltje in huis. Kevin schrijft zelf ook erg gave artikelen, maar heeft zich meer toegelegd op het maken van gave videocontent. En je zult vast begrijpen hoeveel werk daar in schuilt! Zijn ‘Chasing‘ reeks is gaaf en wordt steeds beter, de derde aflevering met Ian Thiels is daar het recente voorbeeld van. Heb je deze video’s nog niet bekeken dan zijn ze zeker de moeite waard. Bedankt voor je inzet Kevin, hopelijk komen er nog veel mooie video’s van jouw hand!

Kevin met een karakterspiegel van een kanaal
Kevin richtte zich vooral op het filmen en deed dat fantastisch

Carli Driessen

Ook is er een nieuw gezicht in de CarpFeeling familie opgenomen. Carli Driessen ken je al van zijn (zeer interessante) reeksen ‘Meer dan alleen dat balletje‘ en inmiddels is hij ook gestart aan de reeks ‘Verhalen uit de boot‘. Carli is een betrokken karpervisser met een hoofd dat nooit stilstaat. Wij heten hem welkom als vaste schrijver van CarpFeeling en zijn er van overtuigd dat hij nog veel interessante (en soms wat ingewikkelde 🙂 ) artikelen voor ons in petto heeft!

Carli Driessen
Van Carli kunnen we nog veel gave artikelen verwachten!

En natuurlijk wil ik de rest van onze crew, diverse gastschrijvers en partners enorm bedanken voor hun bijdrage aan CarpFeeling in 2022. Zonder jullie is het niet mogelijk om deze website in de lucht te houden en dat wordt enorm gewaardeerd. Hopelijk mogen we ook in het komende jaar weer op jullie steun en toeverlaat rekenen!

Tot slot

Een initiatief als CarpFeeling is dus volledig afhankelijk van artikelen en content die worden aangeleverd door onze vaste schrijvers, maar ook door gastschrijvers en jou als bezoeker. Bedankt voor jouw bezoekjes aan de website en hopelijk mogen we je nog vaak verwelkomen! Lijkt het je leuk om ook eens een artikel te schrijven voor onze website? Neem dan zeker contact met ons op!

Ik wens jullie allemaal een fijne Kerst en alvast een goede jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar. Geniet van elkaar en blijf gezond!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *