Nieuwe items van Nash Tackle

Nieuwe producten van Nash Tackle

Ondanks de beperkingen die zijn opgelegd door het coronavirus heeft Nash recent weer een release kunnen doen met diverse gave items. Misschien heb je er via social media al een paar gespot, maar in deze update tonen we je een selectie uit deze release. Benieuwd naar de overige nieuwe producten? Check dan de nieuwe website van Nash Tackle op www.nashtackle.com

De nieuwe Nash Shrinker
De nieuwe Nash Shrinker

The Shrinker

Deze handige tool is niet alleen praktisch in gebruik, het bespaart je ook nog een hoop ruimte in je auto. Met The Shrinker kan je namelijk direct je krimpkous, line aligners, ronnie rigs etc krimpen zonder dat je daarvoor nog een fluitketel nodig hebt. Het enige dat je nodig hebt is een beetje water om je rig en krimpkous in te bevochtigen en een aansteker. Bevochtig de rig, voer hem door The Shrinker en zet de onderlijn vast. Gebruik nu de aansteker om het buisje aan de onderkant te verwarmen en binnen enkele seconden zal je krimpkous helemaal zijn gekrompen. Haal de rig los en buig de krimpkous in de gewenste vorm voordat deze is afgekoeld. Hiermee hoef je nooit meer te wachten tot het water kookt! Nu alleen nog een vervanger zoeken voor je koffie of thee 😉

Zig Screws

Zigs zijn ongekend populair en kunnen je vist laten vangen terwijl een andere aanpak faalt. Bij Nash Tackle zijn we overtuigd van hun kracht en daarom hebben we nu de Zig Screws ontwikkeld. Deze hook kickers bevatten een geintegreerde baitscrew waarmee je o.a. foam, kurk of pop-ups direct vast kunt schroeven zonder dat je in de weer hoeft met naalden en een hair. Hierdoor kan je het aas eenvoudig en super snel wisselen als een bepaalde kleur niet loopt of je een andere aanpak wilt. De Zig Screws zijn verkrijgbaar in zwart, geel, rood en transparant. Ieder pakje bevat 4 Screws en foam van dezelfde kleur.

De Zig Screws zijn er in meerdere kleuren
De Zig Screws zijn er in meerdere kleuren

Chod Claw

Sinds de invoering van de populaire Claw haak uit onze Pinpoint series kregen wij de vraag of er geen Chod variant uitgebracht kan worden met een naar buitenstaand oog. Aan die vraag is nu voldaan en dat heeft geresulteerd in deze uiterst effectieve haak voor het maken van o.a. chods, multi rigs en D-rigs. De haak is uitstekend te gebruiken met stijve onderlijnmaterialen. Dankzij de wijde bocht en hoekige vorm heb je een perfecte hook hold. De Chod Claw is verkrijgbaar met micro barb (maten 2 t/m 8) en barbless (maten 4 t/m 8).

Braided Shock Leader

Het laatste nieuwe product dat we in deze update bespreken is de nieuwe Braided Shock Leader. Deze shock leader is gemaakt van PE vezels die 15 keer sterker zijn dan staal (in dezelfde diamter) en daarmee de perfecte keuze voor de meest beestachtige worpen. Ideaal voor het gebruik van spods, markers en de zwaarste loden. De Braided Shock Leader is voorzien van een gladde teflon coating die de schuurbestendigheid verhoogt. Daarmee daalt ook de kans op pruiken drastisch bij herhaaldelijk ingooien. De nieuwe Braided Shock Leader is verkrijgbaar in twee versies: 30 en 50lbs. Hij wordt geleverd in een camou groene afwerking.

Braided Shock Leader van Nash
Braided Shock Leader van Nash

En met dit krachtige item zijn we aan het einde gekomen van deze Nash update. Kijk voor meer informatie over deze, en de vele andere nieuwe producten, op onze website of informeer ernaar bij jouw lokale Nash Tackle dealer.

www.nashtackle.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *