Nog 5 dagen tot Carp Den Bosch, dit kan je verwachten!

Carp den Bosch

Na twee afgelaste edities door corona is ‘Carp’ terug van weggeweest. En de grootste verandering is natuurlijk de locatie, want dit wordt de allereerste editie die plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch! Vanaf vrijdag 20 januari 2023 kan je drie dagen lang (nieuwe) producten van tientallen standhouders bekijken en voelen. En natuurlijk kan je profiteren van scherpe kortingen en met een volle auto naar huis als je die wens koestert! In deze update vertellen we je wat je kunt verwachten van Carp Den Bosch en waar je je tickets kunt aanschaffen.


Waar en wanneer wordt Carp Den Bosch gehouden?

Traditiegetrouw wordt Carp Den Bosch vroeg in het jaar georganiseerd. Hierdoor ben je voorafgaande aan het seizoen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kan je goed uitgerust aan de slag met je visserij. Carp wordt in 2023 gehouden op 20 t/m 22 januari. De openingstijden vind je hieronder:

DagVanTot
Vrijdag 20 januari 202309.00 uur17.00 uur
Zaterdag 21 januari 202309.00 uur17.00 uur
Zondag 22 januari 202309.00 uur16.00 uur

Een groter oppervlak!

Laten we eerst even kijken naar een praktisch verschil ten opzichte van de oude locatie (IJsselhallen te Zwolle), want het vloeroppervlak van deze beurs is een stuk groter. Maar liefst 24.000 m2 aan beursvloer is gevuld met meer dan 100 standhouders uit de hele wereld. Even voor de vergelijking, dat is 4.000 m2 extra ten opzichte van de oude beurs. En dat ga je merken, want door de bredere paden kan je vrijer over de beurs bewegen. Overigens biedt de overgang van Zwolle naar het Brabantse land nog een groot voordeel, want de beurs is uit te breiden tot maximaal 55.000 m2 in de toekomst. Dat belooft wat!

In het totaal zijn er dus meer dan 100 stands te vinden, waar maar liefst 140 karpermerken uit binnen- en buitenland te vinden zijn met hun diensten en/of producten. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers.

Plattegrond Carp den Bosch
Bekijk de volledige plattegrond in detail op de website van Carp Den Bosch

Activiteiten voor jong en oud

Bij Carp Den Bosch zijn er veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Leer van de experts in het Carp Den Bosch Theater, leer over de nieuwste producten van de ontwerpers zelf, vaar zelf met de op afstand bestuurbare voerboten op het water, in de beroemde voerbotenvijver. Er is meer dan genoeg te zien en te doen!

Zo komt er op de stand van Sportvisserij Nederland een compleet gebied speciaal voor de jeugd, waar allerlei leuke activiteiten voor de jongere karpervissers plaatsvinden. Er zullen 2 simulatoren beschikbaar zijn waar je je vaardigheden kunt beoordelen en kunt proberen een monstervis te ‘landen’ voordat je tijd om is. Als je net bent begonnen met karpervissen, kun je hier ook handige tips krijgen om je techniek te verbeteren.

Interessante lezingen van specialisten

Natuurlijk is er ook op deze 27e editie van Carp weer een lezingzaal waar diverse specialisten vertellen over hun visserij en/of een specifiek onderwerp. Deze lezingen vinden iedere dag plaats om 11.00 uur, 12.15 uur, 13.30 uur en 14.45 uur. Elke beursdag kent zijn eigen programma en lezingen. Voor meer informatie over dit programma en de specifieke lezingen kan je terecht op deze pagina.

Op Carp Den Bosch worden diverse lezingen gehouden door specialisten / professionals
Er worden diverse interessante lezingen gehouden, waaronder deze van het Ridgemonkey team

Tickets voor Carp Den Bosch

De kaartverkoop vindt zowel online plaats als op locatie, maar we adviseren om vooraf een e-ticket te kopen via de website van Carp Den Bosch. Dat is niet alleen goedkoper, maar biedt diverse voordelen. Een kaartje voor de beurs kost je aan de deur namelijk 18 euro en online 16 euro per beursdag. Met een e-ticket voorkom je tevens dat je in een rij komt te staan voor de kassa en heb je gegarandeerd toegang tot de beurs. Daarbij maak je ook nog eens kans op een vette prijs!

Onder de kopers van de e-tickets worden namelijk 3 gave visreizen weggegeven door The Carp Specialist! Iedere beursdag maak je kans op een visreis voor 2 personen naar een topbestemming. De winnaars worden de avond voorafgaande aan die beursdag om 20.00 uur bekend gemaakt op de socials van Carp Den Bosch. De prijsuitreiking vindt plaats op de stand van The Carp Specialist in hal 3.

Maak kans op 1 van de 3 visvakanties door op tijd je e-ticket te kopen
Maak kans op 1 van de 3 visvakanties (aangeboden door The Carp Specialist) door op tijd je e-ticket te kopen.

Parkeergelegenheid en openbaar vervoer

De Brabanthallen liggen op een kwartiertje lopen vanaf het treinstation. Neem op het station de uitgang ‘Brabanthallen’ voor de kortste route. Als je met de auto komt dan is er ook voldoende parkeergelegenheid bij de hallen zelf. Er is daar namelijk plaats voor 4000 voertuigen en een parkeerkaartje kost je 10 euro. Deze kan je vooraf bestellen op de website van de Brabanthallen, waardoor je er zeker van bent dat je een plekje hebt. Bestel je parkeerkaart hier.

Invalidenparkeerplaatsen zijn te vinden in de buurt van ingang A op de parkeerplaats van de Brabanthallen. De kosten voor parkeren zijn hetzelfde voor alle auto’s.

Koop je e-tickets voor de beurs op de website van Carp Den Bosch

Het laatste beursnieuws op de website en app

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten over de beurs? Houd dan de website van Carp Den Bosch in de gaten of download de handige app waarmee je een uitgebreid overzicht hebt.

Bezoek de website van Carp Den Bosch

Na twee jaar van afwezigheid staan we natuurlijk allemaal weer te popelen om de grootste karperbeurs van Europa te gaan bezoeken. Bestel je kaarten via de website van Carp Den Bosch en verzeker je daarmee van toegang. Vergeet ook je parkeerkaart niet te bestellen 😉

Meer info? Check www.carpdenbosch.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *