Prettige Kerstdagen!

Kerstdagen 2021

De Kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur en het contrast met vroeger is natuurlijk nog steeds enorm. Inmiddels hoeven we niet meer uit te leggen hoe het komt, want het raakt ons allemaal. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de feestdagen, want 2021 is een bijzonder vreemd jaar geweest. Nog steeds hebben we weinig sociale contacten, minder vistripjes naar het buitenland en overvolle oevers langs de wateren in Nederland en België. Helaas gaan we ook nu weer een sombere Kerst en oud & nieuw tegemoet, maar toch blijft het een mooie tijd met je geliefden en een ideaal moment om stil te staan bij het voorgaande jaar en het jaar dat gaat komen. Hopelijk kan je daar van genieten!

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  Een druk jaar voor iedereen

En als we terugkijken op CarpFeeling dan zien we dat 2021 een druk jaar is geweest. In april lanceerden we onze nieuwe look en daar zijn we op de achtergrond erg druk mee geweest. Binnen ons vaste team aan schrijvers merkten we dat eigenlijk niemand echt lekker actief aan de visserij is toegekomen die hij wilde beoefenen. Vrijwel iedereen was wel ergens druk mee: werk, gezin, verbouwen… er is immers meer dan alleen vissen! Gelukkig hebben we toch nog onze uurtjes kunnen maken en een paar gezellige socials kunnen vissen samen. We gaan ervoor om daar in 2022 nog veel meer uren van te maken!

Wesley de Wit met een prachtige Kerstschub van een paar jaartjes geleden
Wesley de Wit met een prachtige Kerstschub van een paar jaartjes geleden

‘Kerstige Carp Comic’

Om ook tijdens deze ietwat sombere Kerstdagen nog een lach op je gezicht te toveren hebben we in ons rijke archief een leuke editie van onze Carp Comic opgeduikeld. Hierin komen twee van onze favoriete hoofdrolspelers samen rondom een wel héél opvallend kaarsje…

comic kerstdagen 1
comic kerstdagen 1

Een woord van dank!

En dat brengt ons naar een woord van dank. Een initiatief als CarpFeeling is volledig afhankelijk van artikelen en content die worden aangeleverd door onze vaste schrijvers, maar ook door gastschrijvers en jou als bezoeker. Wij willen iedereen die een rol heeft gespeeld bij en rond onze website ontzettend bedanken voor alle tijd en inzet die zij in CarpFeeling hebben gestopt in dit turbulente jaar. We hopen dat we ook in 2022 weer op jullie hulp mogen rekenen en hebben natuurlijk altijd ruimte voor nieuw (schrijf)talent! Daarnaast zullen we in het nieuwe jaar ook meer gaan doen met video en ons YouTube kanaal een boost geven. Dus abonneer je vast (als je dat nog niet hebt gedaan) en stay tuned!

Afsluitend wensen we je ontzettend fijne dagen toe en hopelijk lukt het om, zoveel als mogelijk, van en met elkaar te genieten van de kerstdagen.

De crew van CarpFeeling

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *