Uitslag: Win 2 kaarten voor Carp Rotterdam!

Kaarten Carp Rotterdam

In het weekend van 15 en 16 oktober vindt in Rotterdam de eerste editie van ‘Carp Rotterdam’ plaats. Twee weken geleden hebben we jullie in dit bericht al uitgebreid verteld wat er te verwachten valt. Lees dus even terug als je geen idee hebt wat er aan gaat komen! De afgelopen week gaven we kaarten weg voor deze gloednieuwe beurs en hieronder vertellen we je wie ze heeft gewonnen!

 

Advertentie:

  Bezoek de beurs gratis!

Carp Rotterdam belooft een supergaaf nieuw event te worden en de kaartverkoop is in volle gang. De kaarten voor Carp Rotterdam kosten 15 euro per stuk en ze zijn geldig voor zaterdag OF zondag. Het voordeel van de zaterdag is dat je tevens toegang krijgt tot de afterparty na sluiting van de beurs. En nice to know, kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis naar binnen dus dat scheelt weer een oppas zoeken!

Carp Rotterdam belooft een gaaf nieuw event te worden op een unieke locatie
Carp Rotterdam belooft een gaaf nieuw event te worden op een unieke locatie

Wie heeft de kaarten voor Carp Rotterdam gewonnen?

Aan één van onze lezers geven wij een setje kaarten voor Carp Rotterdam weg en om kans te maken op deze prijs hoefde je je enkel in te schrijven op onze nieuwsbrief. Uit alle inschrijvingen hebben we een gelukkige winnaar geloot die met een vismaat naar de beurs kan. De winnaar is:

Joey Jacobs

Gefeliciteerd met de kaarten Joey! Wij hebben inmiddels een e-mail naar je gestuurd om je in contact te brengen met de organisatie van Carp Rotterdam. Dit keer geen succes gehad met de winactie? Houd dan ons website goed in de gaten voor meer interessante acties en giveaways!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *