UITSLAG: De winnaar van de Deeper CHIRP+ 2 is bekend!

Deeper CHIRP+ 2

Een tijdje geleden hebben we je al verteld over de komst van de nieuwe CHIRP+ 2, de nieuwste werpbare fishfinder van Deeper. De hele maand juni kon je meedoen aan onze winactie waarbij je een exemplaar van deze gave fishfinder kon winnen. De winnaar is inmiddels geloot en onderaan dit artikel lees je wie deze mobiele visvinder t.w.v. € 349,99 heeft gewonnen!

 

Advertentie:

Zunnebeld  Wat is de Deeper CHIRP+ 2

Voor wie nog nooit van een Deeper heeft gehoord kunnen we hem simpel voor je opsommen. De Deeper is een ronde en werpbare fishfinder die je zowel aan je lijn kunt inwerpen als met een steun aan je boot monteren. Hij communiceert met een app op je telefoon of tablet en zit boordevol technologie waardoor je ontzettend veel informatie krijgt over je stekken. Zo kan je eenvoudig je stekjes afstruinen en zelfs hele waterkaarten maken!

Deeper CHIRP+ 2

De nieuwe Deeper CHIRP+ 2 is de opvolger van de CHIRP+ die we vorig jaar nog voor jullie hebben gereviewd. De nieuwe editie bevat eigenlijk alle handige specs van zijn voorganger, maar is verbeterd op twee belangrijke punten: de batterijduur en het bereik. De accu van de nieuwe Deeper CHIRP+ 2 gaat namelijk 15 uur mee (ten opzichte van 8 uur bij zijn voorganger) en dat maakt wel een wereld van verschil. Ook wordt er een bereik van 120 meter opgegeven (ten opzichte van 100m bij de CHIRP+). Daarnaast is de nieuwe versie uitgevoerd in een bruine kleur en krijg je er een gratis cover bij voor het nachtvissen.

Deeper CHIRP+ 2 winactie

Eigenschappen

De Deeper CHIRP+ 2 is dus een klein apparaatje dat vol zit met technologie en zich kan meten met de beste visvinders op de markt voor een zeer schappelijke prijs. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen overstappen naar de Deeper en veel mensen hem laten op- of inbouwen in de (voer)boot. De Deeper heeft de volgende eigenschappen:

– Gewicht: 92g
– Afmetingen: 6,5 × 6,5cm
– Materiaal: ABS-behuizing, titanium schroefgaten
– Sonarstralen: 3 stralingshoeken (47°, 20°, 7°)
– Bereik: 100m
– Min-Max Scandiepte: 15cm – 100m
– Target-scheiding: 1cm
– Werktemperatuur: -20°C tot 40°C
– Type connectiviteit: Wi-Fi
– Toont: vegetatie, structuur, vis, bodemcontouren
– Meet de diepte en temperatuur van het water
– Sonar scansnelheid: tot maximaal 15 / seconde
– Sonarmodi: Standaard, Boot, IJsvissen, Onshore GPS
– Compatibiliteit: iOS 12.0, Android 6.0
– Interne batterij: Li-Ion, 3.8V Heroplaadbaar, 1300 mAh
– Batterijduur: 15h
– Night cover voor uitstekende zichtbaarheid in het donker

Tevens ontvang je bij aanschaf van de Deeper CHIRP+ 2 een gratis Fish Deeper premium membership voor de duur van 3 maanden en maar liefst 5 jaar garantie!

Deeper CHIRP+ 2

De winnaar van de Deeper CHIRP+ 2

Zoals gezegd kon je de gehele maand juni meespelen met onze winactie. Het enige wat je moest doen was je gegevens achterlaten en antwoord geven op de volgende vraag: “Hoe lang duurt het voor de Deeper CHIRP+ 2 volledig is opgeladen?” Het antwoord op die vraag was “2 uur” en dat hadden honderden mensen goed. Uit al die goede inzendingen hebben we één gelukkige winnaar geloot. De winnaar van de Deeper CHIRP+ 2 is geworden:

“Arno van Egmond”

Gefeliciteerd Arno! Wij nemen contact met je op voor de verzending en wensen je heel veel plezier met deze vette prijs! Speel je graag mee voor nieuwe prijzen? Houd dan goed onze website in de gaten, want we verloten regelmatig gave prijzen en de volgende actie zal komende week worden geplaatst 😉

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *