WIN een Deeper CHIRP+ 2

Deeper CHIRP+ 2

Een tijdje geleden hebben we je al verteld over de komst van de nieuwe CHIRP+ 2, de nieuwste werpbare fishfinder van Deeper. Vandaag hebben we goed nieuws voor je, want we mogen er namelijk één verloten onder onze bezoekers! In dit artikel vertellen we je iets meer over dit nieuwe model en tevens vertellen we hoe je mee kunt spelen voor deze gave prijs ter waarde van maar liefst € 349,99!

 

Advertentie:

  Wat is de Deeper CHIRP+ 2

Voor wie nog nooit van een Deeper heeft gehoord kunnen we hem simpel voor je opsommen. De Deeper is een ronde en werpbare fishfinder die je zowel aan je lijn kunt inwerpen als met een steun aan je boot monteren. Hij communiceert met een app op je telefoon of tablet en zit boordevol technologie waardoor je ontzettend veel informatie krijgt over je stekken. Zo kan je eenvoudig je stekjes afstruinen en zelfs hele waterkaarten maken!

Deeper CHIRP+ 2

De nieuwe Deeper CHIRP+ 2 is de opvolger van de CHIRP+ die we vorig jaar nog voor jullie hebben gereviewd. De nieuwe editie bevat eigenlijk alle handige specs van zijn voorganger, maar is verbeterd op twee belangrijke punten: de batterijduur en het bereik. De accu van de nieuwe Deeper CHIRP+ 2 gaat namelijk 15 uur mee (ten opzichte van 8 uur bij zijn voorganger) en dat maakt wel een wereld van verschil. Ook wordt er een bereik van 120 meter opgegeven (ten opzichte van 100m bij de CHIRP+). Daarnaast is de nieuwe versie uitgevoerd in een bruine kleur en krijg je er een gratis cover bij voor het nachtvissen.

Deeper CHIRP+ 2 winactie

Eigenschappen

De Deeper CHIRP+ 2 is dus een klein apparaatje dat vol zit met technologie en zich kan meten met de beste visvinders op de markt voor een zeer schappelijke prijs. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen overstappen naar de Deeper en veel mensen hem laten op- of inbouwen in de (voer)boot. De Deeper heeft de volgende eigenschappen:

– Gewicht: 92g
– Afmetingen: 6,5 × 6,5cm
– Materiaal: ABS-behuizing, titanium schroefgaten
– Sonarstralen: 3 stralingshoeken (47°, 20°, 7°)
– Bereik: 100m
– Min-Max Scandiepte: 15cm – 100m
– Target-scheiding: 1cm
– Werktemperatuur: -20°C tot 40°C
– Type connectiviteit: Wi-Fi
– Toont: vegetatie, structuur, vis, bodemcontouren
– Meet de diepte en temperatuur van het water
– Sonar scansnelheid: tot maximaal 15 / seconde
– Sonarmodi: Standaard, Boot, IJsvissen, Onshore GPS
– Compatibiliteit: iOS 12.0, Android 6.0
– Interne batterij: Li-Ion, 3.8V Heroplaadbaar, 1300 mAh
– Batterijduur: 15h
– Night cover voor uitstekende zichtbaarheid in het donker

Tevens ontvang je bij aanschaf van de Deeper CHIRP+ 2 een gratis Fish Deeper premium membership voor de duur van 3 maanden en maar liefst 5 jaar garantie!

Deeper CHIRP+ 2

WIN een Deeper CHIRP+ 2

Voor onze bezoekers hebben we dus goed nieuws, want we gaan één exemplaar van de Deeper CHIRP+ 2 verloten! Meespelen is uiteraard gratis en super simpel. Je hoeft hieronder enkel antwoord te geven op de prijsvraag en je (automatisch) in te schrijven op de CarpFeeling nieuwsbrief. Tip: Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Deeper.

Deelnemen kan t/m 30 juni 2021. Op donderdag 1 juli 2021 maken we de winnaar bekend op onze website!

  Prijsvraag: Hoe lang duurt het voor de Deeper CHIRP+ 2 volledig is opgeladen?

  Let op: Door deel te nemen aan deze winactie ga je ermee akkoord dat we jouw e-mail adres opnemen in de CarpFeeling nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maximaal 1x per week en je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Na het insturen van je antwoord ontvang je van ons een e-mail om je activatie op de nieuwsbrief te bevestigen. Dit doen we om spam tegen te gaan en er zeker van te zijn dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je deelname geldt alleen als je de nieuwsbrief ontvangt.

   

  Advertentie:

     Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *