[Uitslag] Win een Deeper CHIRP+

Deeper CHIRP+

We hebben de kerstdagen in het vooruitzicht en voor de meeste mensen is de decembermaand een aanslag op de portemonnee. Zoals je weet zijn we bij CarpFeeling niet vies van een cadeautje op zijn tijd en daarom hebben we een gave winactie voor je opgezet. In samenwerking met Deeper maak je nu namelijk kans op een Deeper CHIRP+ mobiele fishfinder t.w.v. €259! Lees hieronder snel verder om te zien hoe je mee kunt spelen voor deze gave prijs!

 

Advertentie:

CC Moore  Een bolletje technologie

Na zoveel jaren innovatie kan het merk Deeper je eigenlijk niet meer onbekend in de oren klinken. De mobiele en werpbare visvinders zijn een begrip geworden en dat is niet voor niets. Deze kleine bolletjes bevatten namelijk enorm veel technologie en maken je visserij een stuk eenvoudiger. Vorig jaar hebben we de Deeper CHIRP+ al uitgebreid voor je gereviewd en onze bevindingen check je hier.

Spectaculaire korting

Als je op zoek bent naar de Deeper CHIRP+ dan heb je mazzel. Je profiteert namelijk tijdelijk van een dikke korting van maar liefst 60 euro op deze visvinder. Daarmee haal je hem voor een bedrag van slechts 259 euro in huis! De Deeper CHIRP+ is niet alleen bruikbaar door hem in te werpen, maar ook te bevestigen aan je boot of voerboot. Hiermee is het de ideale dieptemeter voor alle situaties!

Deeper CHIRP+
Zoveel technologie in de meest handzame fishfinder op de markt

UITSLAG! De winnaar van de Deeper CHIRP+ is geworden…

De afgelopen week heb je mee kunnen spelen met deze gave winactie. In samenwerking met Deeper mochten we één exemplaar van de Deeper CHIRP+ weggeven. Om dit zo eerlijk mogelijk te doen bedachten we de volgende prijsvraag voor je: “Hoeveel jaar garantie ontvang je standaard op een Deeper CHIRP+

Vele van jullie hebben meegedaan aan deze actie en het goede antwoord op deze vraag was natuurlijk 5 jaar! Uit de inzendingen hebben we random de gelukkige winnaar geloot. De volgende naam kwam uit de hoge hoed:

– Ruben Boorsma –

Gefeliciteerd met je prijs Ruben! Wij nemen contact met je op via het e-mail adres waarmee je hebt meegedaan. Ben jij niet Ruben Boorsma? Houd CarpFeeling dan goed in de gaten, want we geven regelmatig gave prijzen weg 😉

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *