Win een RCG Tarbo Comfort Small stretcher

RCG-Tarbo-Comfort-Small-P2-1

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe stretcher voor je visserij? Dan hebben wij goed nieuws, want in samenwerking met RCG mogen we een Tarbo Comfort Small stretcher t.w.v. €139,00 weggeven aan één van onze bezoekers! Hieronder lees je meer over deze prijs en wat je moet doen om hem te winnen.

 

Advertentie:

Nash Tackle  Wat kan je winnen?

Bij CarpFeeling organiseren we regelmatig winacties met gave producten. Zorg dus dat je onze website en social media kanalen goed in de gaten houd om niets te missen. Deze keer verloten we een gaaf product van RCG. Dit merk ken je waarschijnlijk wel van de Raptor rubberboten en is de laatste tijd in rap tempo de markt aan het veroveren. Mocht je RCG nog niet kennen dan verwijzen we je graag naar een artikel van Tom Lenters, die recent op bezoek ging in de showroom van Raptor en RCG.

De Tarbo Comfort Small stretcher van RCG heeft een lendensysteem voor een betere ligging
De Tarbo Comfort Small stretcher van RCG heeft een lendensysteem voor een betere ligging

De Tarbo Comfort Small stretcher van RCG is een erg comfortabele stretcher met een zacht topdeel. Dankzij het met fleece bekleedde foam slaap je als een roos. Het middendeel van deze stretcher is voorzien van een lendensysteem voor extra ondersteuning en dankzij het lichtgewicht aluminium frame is hij niet alleen stevig, maar ook eenvoudig te tillen.

De stretcher weeg slechts 8,7 kg en heeft een afmeting van 200 (l) x 80 (b) x 31-41 (h). Dankzij de 8 verstelbare voeten met modderpoten staat hij altijd stabiel.

RCG Tarbo Comfort Small stretcher

Hoe doe je mee?

Deze winactie wordt georganiseerd op onze Facebookpagina. Meedoen is eenvoudig en gaat op de volgende manier:

Je speelt nu mee om te winnen, simpeler kan haast niet! Meedoen kan tot uiterlijk woensdag 2 december 2020. Op die dag maken we de winnaar bekend, dus houd onze Facebookpagina en website goed in de gaten. Succes!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *