Even buurten bij Raptor

Even buurten bij Raptor

We zijn een dik jaar verder na mijn eerste bezoek bij de showroom van Raptor en RCG in Breda. Dat Bram en Ellen niet stil hebben gezeten (zowel zakelijk als privé) hebben ze ons wel laten zien. Intussen hebben ze dit jaar namelijk een zoontje gekregen, maar ook met de Raptor boten en RCG gaat het als een malle.

 

Advertentie:

  We kunnen dan ook rustig stellen dat Raptor stijf bovenaan staat als het om rubberboten gaat. Er is momenteel haast geen populaire karperfilm van een bekend merk zonder dat daarin een Raptor rubberboot of platform/onthaakmat in voor komt. Heel vreemd is dit ook niet, want ook ik ken nu zelf ook de enorme voordelen van deze robuuste boten.

Raptor boats

De ontwikkeling van Raptor boten

Mijn vorige boot was een 2.40 meter en inmiddels heb ik een 2 meter X Wide model. Die laatste is gek genoeg veel ruimer als de 2.40 meter. De binnenzijde biedt gewoon veel meer ruimte en hierdoor is de boot ook stabieler. Ondertussen kun je zo’n beetje in elke maat en type een boot bij ze bestellen, van klein tot enorm. Ook de kleuren gaan mee in deze trend: van effen groen en zwart tot de camouflage patronen, dark camou en bush camou.

Wat een gave kleur!

Raptor platformen en onthaakmatten

De platformen en “onthaakmatten“ zijn ook niet aan te slepen. Toen men de onthaakmatten ging gebruiken als roeiboot, greep Bram direct in door de bodem te veranderen. In plaats van waterdoorlatend mesh is daar nu een stevige bodem met airdeck. Zo kun je deze mat multifunctioneel gebruiken. Als vervoermiddel, als kleine boot en als onthaakmat. Er kunnen extra “plakkers” met ringen op gemaakt worden om touwen aan te bevestigen of je gear te zekeren.

Superdikke onthaakmatten met oog voor veiligheid

De explosieve groei van RCG Carp Gear

De elektromotoren zijn er nu ook in alle soorten. Voor elk type boot en visserij is er wel een motor. Samen met de Evion accu range, kun je zo op pad. Maar wat het meeste opvalt is dat RCG Carp Gear uit zijn voegen barst. Eerst waren het nog “accessoires “, dus de eva bags, waterdichte kisten om o.a. dure apparatuur in te doen, tassenreeks etc. Maar al snel kwamen daar tenten, stretchers slaapzakken enzovoort bij. Alles bedacht door karpervissers en vóór karpervissers. En voor een zeer scherpe prijs.

De range aan RCG Carp Gear producten wordt steeds uitgebreider

Zeer vlot daarop komen er nog veel meer artikelen in hun range. Stoelen, rodpods, werppijpen, hengels, molens etc. Nog altijd worden de artikelen getest door hun team en worden er regelmatig verbeteringen en aanpassingen toegepast. De service is zoals we gewend zijn van ze, fenomenaal. Om je een beeld te geven van alle producten van RCG hebben we tijdens ons bezoek wat producten op de foto gezet. Check ze hieronder.

Kortom, Raptor en RCG Carp Gear zijn volop aan het groeien en immens populair geworden. Ben je op zoek naar nieuwe gear? Bezoek dan zeker even hun site’s.

Raptor: www.raptorboats.nl
RCG Carp Gear: www.rcgcarpgear.com

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *