Wintervissen op Het Broek

VIDEO - Wintervissen op Het Broek

Eigenlijk hebben we de afgelopen weken niet echt kunnen spreken van een voelbare winter, maar toch is de watertemperatuur wel net zoveel afgenomen als in andere jaren. Het zorgt er dan ook voor dat de buitentemperatuur aangenaam is, maar de karpers traag en niet altijd even makkelijk vangbaar. Een groot deel van de karpervissers is inmiddels dan ook gestopt met de visserij, maar dat geldt niet voor Rik Helming. Hij bracht zijn oud & nieuw door aan de oevers van betaalwater Het Broek.

 

Advertentie:

  Vissen met maden en prachtige karpers!

Dit water in Gendt, onder de rook van Arnhem, is met haar 2,1 hectare een overzichtelijk water voor de winterse visserij. Het is volledig ingericht voor de karpervisserij en er zwemt een fraai en divers visbestand met karpers tot wel 25 kg. Het water wordt aangeboden door onze vrienden van The Carp Specialist. In de tweedaagse sessie die Rik aan het Broek viste maakte hij onder andere gebruik van maden, een voerboot en een Deeper.

Rik Helming - Wintervissen op het Broek
Een bijzonder fraaie spiegel van Het Broek

Bekijk de video van deze winterse sessie op Het Broek

Hieronder vind je de video waarin Rik je meeneemt naar dit water. Hierbij vertelt hij over zijn aanpak en het water, en zie je een aantal fraaie karpers voorbij komen. Zo weet hij in slechts twee dagen tijd zes prachtige winterkarpers te vangen, maar viert hij ook het nieuwe jaar aan de plas.

Meer gave video’s bekijken? Bezoek dan ons YouTube kanaal en abonneer voor de laatste video’s!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *