Wintervissen op Ribière met The Carp Specialist!

Domain de la Ribiere

Veel commerciële viswateren lenen zich uitstekend om in de wintermaanden te bevissen, dat weten Bas van Klaveren en Jeroen Albers van The Carp Specialist als geen ander! In februari van dit jaar vertrokken de mannen naar het Franse betaalwater Ribière. Dit water is voor Jeroen geen onbekende, aangezien hij er al meer dan 10 succesvolle visvakanties heeft beleefd. Hij kent het water door en door en dat is in het voordeel van Bas, die het Ribière voor het eerst zal bevissen. Zou het de vissers lukken om een paar van de legendarische grote Ribière karpers op de mat te krijgen? Je ziet het in hun gloednieuwe VLOG die je hieronder kunt bekijken.

 

Advertentie:

  Domaine de la Ribière

Het strijdtoneel van deze video is dus het Franse Domaine de la Ribière. Dit is één van de meest interessante en exclusieve bestemmingen voor karpervissers in Europa. Het bevat uitstekende accomodaties, luxe en geweldige karpers tot maar liefst 38 kg! Ribière is ongeveer 10 hectare groot en er worden op hetzelfde moment maximaal 10 vissers toegelaten op het water. Het water biedt uitdagende visserij en je hebt er geen last van wiergroei. Het is toegestaan om gebruik te maken van een voerboot dus je kunt het water met een goede fish finder uitpluizen. Wil je meer weten over dit mooier water? Klik dan hier.

Domain de la Ribiere

Bekijk de video van The Carp Specialist

In de onderstaande VLOG van ruim een half uur zie je hoe de sessie van Bas en Jeroen verliep. Daarin komen niet alleen een paar flinke karpers voorbij, maar worden ook diverse tips gegeven over hun aanpak tijdens de winterse omstandigheden. Veel kijkplezier!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *