5x Interessante producten van Tijgernotenkopen.nl

5x interessante producten van tijgernotenkopen.nl

Wie graag met partikels en tijgernoten vist is vast al wel eens op de website van Tijgernotenkopen.nl beland. Niet gek, want ze leveren een breed scala aan aassoorten en tegenwoordig ook zelfs boilies. Naast tijgernoten en particles in allerlei soorten en maten zijn er echter nog een paar zeer interessante producten die zeker de moeite waard zijn om eens nader te bekijken. In deze update hebben we daarom 5 van deze producten voor je op een rij gezet.

 

Advertentie:

CC Moore  1. Natuurlijk aas

We beginnen met een zeer interessant product dat multi inzetbaar is. Tussen al het tijgernotengeweld vind je namelijk ook een aantal soorten natuurlijk aas. Deze pakketten van 500 ml natuurlijk aas zijn uitstekend te combineren met andere aassoorten en zijn echte magneten voor karper. De range uit natuurlijk aas bevat 5 verschillende soorten, te weten: bloodworm, vlokreeften, verse krill, gemalen mosselen en watervlooien. Dit aas wordt vacuüm verpakt en ingevroren na het inpakken. Het wordt dan ook bevroren verzonden, waardoor je het natuurlijke aas ook zelf het beste gelijk weer in kunt vriezen na levering. De verhouding die door tijgernotenkopen.nl wordt geadviseerd is 10% ten opzichte van je normale voer. Mocht je ze willen proberen of gewoon ruim de keus hebben, dan is er een combi deal beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijker wordt het niet!

Tijgernotenkopen.nl

2. Gekleurde tijgernoten als hookbait

Tijgernoten zijn een fantastisch aas voor karper, daar kunnen we het alleen maar over eens zijn. Net als met boilies is het soms goed om kleuren in te zetten om karpers te triggeren tot een aasopname. Zeker als je graag snel een aanbeet wilt! Om je haakaas goed op te laten vallen zijn er bij Tijgernotenkopen.nl potjes met speciale hookbaits verkrijgbaar. Deze gekleurde tijgernoten bevatten tevens een flavour, waardoor ze nog attractiever zijn geworden. Ze zijn verkrijgbaar in vele combinaties die je hier checkt.

Gekleurde hookbaits van Tijgernotenkopen.nl
Gekleurde hookbaits in verschillende flavours

3. Kant en klare partikels

Of je nu sporadisch met partikels vist of juist een grootgebruiker bent, iedereen kan baat hebben bij de kant en klare partikels die in de webshop verkrijgbaar zijn. Er zijn verschillende partikelmixen verkrijgbaar die door Tijgernotenkopen.nl voor je worden bereidt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit ‘simpele’ mixen van bijvoorbeeld hennep en boekweit, maar ook uit voermixen die rijkelijk gevuld zijn met verschillende soorten partikels en tijgernoten. Deze kant en klare partikels zijn leverbaar in een houdbare variant, maar ook in verse batches die je zelf in dient te vriezen. Handig als je graag een voorraadje wilt aanleggen maar niet zelf wilt kokkerellen!

Laat je partikels vast bereiden, dat scheelt ruzie thuis!
Laat je partikels vast bereiden, dat scheelt ruzie thuis!

4. Pellets

Als je graag instant vist is het assortiment aan pellets wellicht interessant voor jou. De snel oplosbare pellets zorgen immers voor veel attractie op en naar de voerstek, maar weinig ’tastbaars’. Hierdoor is de kans een stuk groter dat jouw haakaas snel wordt opgepikt. Daarnaast worden veel kweekkarpers natuurlijk grootgebracht met pellets en vormt het daarmee ook een perfect aas op wateren waar veel (jonge) karper is uitgezet! De pellets bij Tijgernotenkopen.nl zijn leverbaar in verschillende varianten en smaken. Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Pellets

5. Tijgernoten

En last, but not least: tijgernoten! Natuurlijk mogen ze niet ontbreken in dit overzicht, want daar staat het bedrijf namelijk om bekend. De tijgernoten zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren, mixen en verpakkingen. Je kunt ze zowel droog als gekookt aanschaffen en ook als houdbare versie in pot. Kortom, als je op zoek bent naar verse tijgers dan ben je hier aan het juiste adres!

Op werkdagen voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis
Op werkdagen voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis

Ben je op zoek naar een goed adres voor je tijgernoten, partikels, hookbaits, pellets, natuurlijk aas en zelfs boilies met snelle levertijden? Check dan www.tijgernotenkopen.nl voor alle informatie, prijzen en informatie!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *