Carp Comic: “Afwijking”

Carp Comic - afwijking

De trouwe CarpFeeling bezoekers van het eerste uur zullen ze zich ongetwijfeld nog herinneren. Op regelmatige basis verscheen er een Carp Comic uit de digitale pen van Erwin van Hensbergen. De één nog flauwer dan de ander, soms met een scherp randje maar altijd goed voor een lach op je gezicht. De laatste Carp Comic verscheen in 2016 en sinds de lancering van onze nieuwe website in april dit jaar, zijn ze in de archiefkast verdwenen. Zonde natuurlijk! We hebben daarom besloten om regelmatig één van deze digitale strips af te stoffen en opnieuw te gaan plaatsen. De wereld is immers al serieus genoeg!

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Een afwijking door de mens?

In ieder water zwemmen wel karpers rond met een afwijking. Sommige van deze afwijkingen zijn aangeboren, maar anderen hadden voorkomen kunnen worden door een juiste behandeling van de vissers. In de Carp Comic van vandaag hebben we te maken met een afwijking van de laatste categorie. We krijgen hiervan meteen het gevolg te zien….

Carp Comic wokkelvinnen
Carp Comic Karpers met een afwijking

Op zoek naar meer humor?

Naast de vele leuke strips uit de Carp Comic serie heeft Erwin ook tientallen hilarische voice-overs gemaakt. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze YouTube pagina. Lachen gegarandeerd dus vergeet je niet te abonneren!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *