Carp Comic: “Rare jongens…”

Carp Comic 1 header

De trouwe CarpFeeling bezoekers van het eerste uur zullen ze zich ongetwijfeld nog herinneren. Op regelmatige basis verscheen er een Carp Comic uit de digitale pen van Erwin van Hensbergen. De één nog flauwer dan de ander, soms met een scherp randje maar altijd goed voor een lach op je gezicht. De laatste Carp Comic verscheen in 2016 en sinds de lancering van onze nieuwe website in april dit jaar, zijn ze in de archiefkast verdwenen. Zonde natuurlijk! We hebben daarom besloten om regelmatig één van deze digitale strips af te stoffen en opnieuw te gaan plaatsen. De wereld is immers al serieus genoeg!

 

Advertentie:

  Rare jongens…

Als karpervisser steek je veel tijd, moeite en geld in je hobby. In sommige gevallen wordt er weken lang voorgevoerd om de stek zo productief mogelijk te krijgen. Wanneer je dit doet, is het wel prettig om te weten dat er van je aas is gesnoept en de onthaakmat is vaak een stille getuige hiervan. In deze editie van de Carp Comic zien we twee van onze hoofdrolspelers die zich hierover verbazen…

CarpComic 1
CarpComic 2

Op zoek naar meer humor?

Naast de vele leuke strips uit de Carp Comic serie heeft Erwin ook tientallen hilarische voice-overs gemaakt. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze YouTube pagina. Lachen gegarandeerd!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *