Frank Avezaat

Frank Avezaat

Frank Avezaat kwam ter wereld in 1985 in het mooie Zeist. Hij viste al vanaf kleins af aan en vooral snoeken werden in eerste instantie het leven zuur gemaakt. Rond zijn 12e levensjaar begon voor hem de start van het karpervissen. Niet lang daarna hield hij het vissen op andere vissoorten op de achtergrond. Nu bijna twee decennia later is het nog steeds karper wat Frank zo bezighoudt. Toch is tijd voor Frank ook de grootste vijand waardoor hij effectief moet omgaan met de beschikbare uurtjes. 

Frank draait voor zijn werk vaak onregelmatige uren wat zowel voor- als nadelen heeft. De grote voordelen zijn dat hij vaak doordeweeks visuren kan maken en de drukke weekenden kan vermijden. Frank is een echte diehard visser die zijn hand er niet voor omdraait om ook na een avonddienst nog naar het water te rijden om een kort nachtje te pakken. Frank kennende liggen er op de te bevissen stekken dan ook al een paar dagen de nodige karpersnoepjes te wachten. Effectief vissen dus!

Frank Avezaat

De visserij van Frank speelt zich voornamelijk af op afgesloten wateren waar hij bepaalde vissen najaagt. Zo is hij syndicaatlid van het mooie VC de Meeren maar ook in zijn provincie bevist hij een aantal kanalen en plassen met enkele pareltjes. Frank probeert hiernaast minimaal een keer per jaar naar Frankrijk te vertrekken waarbij openbaar water zijn voorkeur heeft. Door zijn visserij belanden er elk jaar wel een aantal bakken in zijn net. Van prachtige spiegels tot bonkige volschubs. Dit wordt in de winter afgewisseld met een bijleggertje op grote snoek. Zelfs een exotische Pacu zag ooit zijn net en dat op Nederlands water!

Als laatste gebruikt Frank zijn tijd ook nog voor een nobel doel. Zo is hij regiovertegenwoordiger van de KSN regio Utrecht wat voor de nodige contacten en vooral gezelligheid zorgt. Frank is een bezig baasje dus met een hart waarin een karper lijkt gegraveerd te staan. Frank schrijft al een aantal jaar voor CarpFeeling en heeft zelfs zijn eigen column genaamd 'Tussen zwijgen en gillen'. Daarnaast kan je van Frank kwalitatief hoogwaardige videoblogs en reviews verwachten aangevuld met een vette prijsvraag. Als je van avontuur en beleving houdt, van dikke bakken en technische informatie, dan zijn de artikelen en videoblogs van Frank zeker een aanrader!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.