Waarschijnlijk heb je de naam Willem den Deurwaarder al eens voorbij zien komen op CarpFeeling. Willem schreef namelijk al een aantal verhalen voor onze website en dit zal hij ook in de toekomst vaker gaan doen. Het is dus de hoogste tijd om iets meer over Willem te weten te komen en daarom stelt hij zich in onderstaand artikel aan jullie voor. Welkom bij de crew Willem!

Willem den Deurwaarder is geboren in 1986 en woont in het mooie Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Hij woont daar samen met zijn vrouw en 2 dochters. In het dagelijks leven werkt Willem voor de overheid en hij doet dat vooral met tijdens onregelmatige diensten. Dit geeft hem het voordeel dat hij op tijdstippen kan vissen waarop anderen niet kunnen. Heel veel vistijd is er vaak niet, maar hij besteedt zijn uren vaak doelgericht of gaat op stap met de penhengel.

Vanaf het moment dat de kleine Willem kon lopen liep hij al snel met de grote mannen mee en belaagde hij de karpers met een telescopisch hengeltje. Het pennen zit hem daarom ook in zijn DNA, maar de laatste jaren heeft het ‘systeemvissen’ zijn aandacht getrokken.

Willem den Deurwaarder

Naast zijn eigen visserij is Willem ook bestuurslid bij de plaatselijke hengelsportvereniging en heeft hij een plaats binnen de karper commissie. De kracht van Willem zit hem in het slaan van bruggen, geef hem een opdracht mee en hij maakt het in orde.

Zijn grootste voorbeelden binnen de karperwereld zijn Thomas Lont en Jack Hilton. Willem mag zo nu en dan een kritisch stukje schrijven over één van zijn ergernissen, belevenissen en producten waar hij met een kritisch oog naar kan kijken. Kortom: Willem is wat ons betreft echt een allrounder en een goede aanwinst voor Carpfeeling.

 

Lees hier alle artikelen van Willem op CarpFeeling

Waarschijnlijk heb je de naam Willem den Deurwaarder al eens voorbij zien komen op CarpFeeling. Willem schreef namelijk al een aantal verhalen voor onze website en dit zal hij ook in de toekomst vaker gaan doen. Het is dus de hoogste tijd om iets meer over Willem te weten te komen en daarom stelt hij…