Bob van Biemen is geboren in 1975 en opgegroeid in het dorpje Bunnik, vlak bij de stad Utrecht. Als kind was hij al een enorme waterrat en buitenmens. Zijn vader leerde hem zo rond zijn 6e de beginselen van het witvissen met de vaste stok op stilstaand en stromend water.  In de jaren tachtig vond je Bob aan het water met de hengel of op het water met de surfplank.

Na zo’n 15 jaar lang alleen maar gevist te hebben op wit- en roofvis kwam Bob’s kantelpunt. Halverwege de jaren negentig werd hij meegesleurd in het wereldje van boilies maken, voorvoeren en Frankrijk trips. In het begin van de zero’s begon hij met het vissen voor een aasimporteur wat hem al snel het commerciële wereldje van de hengelsport in sleepte. Van hieraf aan ging het hard en al snel verdiende hij zijn brood met de hengelsport handel. Eerst als aasimporteur en bijna gelijktijdig bedacht hij het unieke concept ‘rubberbootverhuur voor op (vis)vakantie’. Daarna werkte hij als mede-eigenaar van een hengelsportwinkel en nu als beheerder/inkoper/verkoper van een hengelsportafdeling en een kampeertechniekafdeling bij een zeer grote kampeerwinkel in Houten. Het bedrijf Rubberbootverhuur.nl runt hij nog steeds samen met zijn vrouw Jolanda.

Papa Bob

Sinds 2011 is Bob vader van een pittige jongedame die nu al heel erg geïnteresseerd is in papa’s avonturen aan de waterkant en zij gaat al geregeld met veel plezier mee op familie visvakantie en gilt van blijdschap en trots als papa er vis uit sleurt die groter is dan zij zelf.

Bob zijn kennis is dankzij zijn jarenlange ervaring in de visserij en in de branche zeer breed en je kunt dan ook van alles verwachten als het om zijn artikelen gaat. Van gedetailleerde technische artikelen tot sfeerverhalen en verslagen. Van korte tips en beschrijvingen tot uitgebreide reviews en koopwijzers.

 

Lees hier alle artikelen van Bob op CarpFeeling

Bob van Biemen is geboren in 1975 en opgegroeid in het dorpje Bunnik, vlak bij de stad Utrecht. Als kind was hij al een enorme waterrat en buitenmens. Zijn vader leerde hem zo rond zijn 6e de beginselen van het witvissen met de vaste stok op stilstaand en stromend water.  In de jaren tachtig vond…