CF News Flash – November 2020 (deel 1)

CF News Flash - November 2020 (deel 1)

De maand november is gestart en het allergrootste nieuws van de afgelopen week is natuurlijk het nieuwe Nederlandse record waar we in een ander artikel over bericht hebben. Toch staat niet dat record, maar een leuk aantal nieuwe producten uit de karpervisserij vandaag in de spotlight. In deze eerste november editie van de News Flash staan daarom nieuwtjes van Deeper, Nash Tackle, RCG Carp Gear, Korda, Thinking Anglers, Wychwood, M2 Bait and Tackle, The Squirrels Nuts en Carpers on Dyke.

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Verlengde accuduur Deeper CHIRP+

Begin dit jaar schreven we al een uitgebreide review over de CHIRP+ van Deeper, die vind je hier. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van zo’n mobiele visvinder dan is het goed om te weten dat de accuduur is verlengd tot uiterlijk 8 uur. Daar kan je heel wat stekken mee afgooien of varen! Check voor meer informatie en actieprijzen de website van Deeper. Daar vind je tevens alle accessoires om je Deeper te gebruiken in iedere situatie.

Deeper CHIRP+
De accu van de Deeper CHIRP+ gaat nu nog langer mee!

Nash Tackle Waterboxen

In de najaars launch van Nash Tackle zagen we al diverse gave producten voorbij komen. Eén van de meest populaire wordt ongetwijfeld de nieuwe Titan Hide Hide Camo, maar daar kijken we later iets uitgebreider naar. Uit de nieuwe producten wil ik vooral de nieuwe Waterbox serie aan je voorstellen. Deze tassen en carryalls zijn vervaardigd uit EVA en volledig waterdicht (op de rits na). Ze zijn stevig, schokbestendig en daarmee ook goed stapelbaar. In de Waterbox serie vind je niet alleen grote tassen om al je producten droog en veilig te houden, maar ook kleinere items. Check ze op de website van Nash. Check onderstaande video die we tegenkwamen op Youtube.

Nieuwe camouprint RCG Carp Gear

Eerder deze week kon je nog een kort verslag lezen van Tom zijn bezoek aan de showroom van Raptor en RCG Carp Gear. Op Facebook kwamen we alvast een paar foto’s tegen van nieuwe producten uit de stal van RCG Carp Gear. Deze producten zijn voorzien van dezelfde gave camouprint die je ook terugvind bij de Raptor boten. We hebben nog geen details van deze producten, maar de sneak preview smaakt naar meer!

Wat een vette camo print!
Wat een vette camo print!

Korda Mini Heli-Safe

De Heli-Safe van Korda is een populair en veel gebruikt onderdeel van de ‘laatste meters’. Dankzij de Heli-Safe kan je het lood verliezen als dat echt nodig is en zal het niet om de haverklap losschieten van je montage. Hierdoor kan je hem uitstekend gebruiken om afstanden te werken met helikopter montages en chods. Echt heel subtiel waren ze niet, want de Heli-Safes waren redelijk fors van formaat. Daar lijkt nu iets aan te zijn gedaan, want op de Facebookpagina van Korda lazen we dat er binnenkort een Mini Heli-Safe op de markt wordt gebracht. Meer info volgt.

De nieuwe Mini Heli-Save van Korda
De nieuwe Mini Heli-Save van Korda

Thinking Anglers Duo-Fleck

Het Engelse Thinking Anglers staat bekend om haar kwalitatieve, maar ook innovatieve producten. Niet gek dat er ook enkel maar Engelse topvissers aan dit merk verbonden zijn! Hoewel dit merk in Nederland iets moeilijker te verkrijgen is, willen we je toch dit nieuwe onderlijnmateriaal niet onthouden. De Duo-Fleck is een gecamoufleerde gevlochten onderlijn met een PTFE kern. Hierdoor is het soepel, zinkend en perfect te combineren met het gebruik van PVA bags en combi rigs. Duo-Fleck is verkrijgbaar in een 20 en 25lb versie. De producten van Thinking Anglers koop je in Nederland o.a. bij Angling Direct en Carpworld Kruidenier.

Thinking Anglers Duo-Fleck
Thinking Anglers Duo-Fleck

Nieuwe producten van Wychwood Carp

Het spreekt voor zich dat we onze materialen graag in goede staat houden en de (start) ogen van onze hengels hebben soms veel te verduren tijdens het vervoer naar de waterkant. Met deze Guide protectors van Wychwood Carp bescherm je eenvoudig de startogen met een afmeting tot 50mm. Dit simpele product om je spullen te beschermen is dan ook niet duur. Je koopt een pakje van 3 voor omgerekend zo’n € 6,50. Dit product en meer nieuwe neopreen producten om je hengels te beschermen vind je binnenkort bij je Wychwood verkooppunt.

Wychwood Carp Neoprene Guide protector
Wychwood Carp Neoprene Guide protector

Nieuwe mutsen van The Squirrels Nuts

Regelmatig zie je op CarpFeeling producten voorbij komen van The Squirrels Nuts. Deze leuke en stijlvolle lifestyle items zijn weer eens wat anders dan de standaard. Nieuw zijn een aantal warme mutsen die zijn voorzien van hun logo. Deze ‘Three Unwise Monkeys Embroidered Beanies’ zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren via hun eigen website. Check ook zeker even hun leuke cadeaubundels voor verjaardagen en andere feestdagen.

Nieuwe beanies van The Squirrels Nuts
Nieuwe beanies van The Squirrels Nuts

Carpers on Dyke Butt Bungee

In sommige hobby’s en omgevingen zal men vreemd opkijken als je spreekt over een Butt Bungee, maar veel karpervissers zullen er wel een idee bij hebben. Deze handige items zijn ontstaan om je hengels op steunen te houden bij obstakelvisserij of bij een verticale opstelling waarbij je hengels het flink te verduren krijgen bij een run. Deze Butt Bungees van het Duitse Carpers on Dyke zijn niet helemaal nieuw, maar misschien wel de oplossing die jij zoekt in je visserij. Check ze op hun website.

De Butt Bungee van Carpers on Dyke
De Butt Bungee van Carpers on Dyke

Voordelig lood inslaan bij M2 Bait and Tackle

In de shop van onze vrienden van M2 Bait and Tackle kan je nu voordelig je loodjes inslaan. De werploden van Leadshed en Carpy Chris leads zijn nu namelijk met 40% korting te verkrijgen in een op=op deal. Check ze via deze link.

M2 Bait and Tackle voordelig lood
OP=OP!

Over twee weken meer nieuwe producten

En met deze scherpe deal sluiten we deze editie van onze News Flash af. Over twee weken brengen we je nog meer nieuwe items. Heb je zelf een gaaf product gezien dat we zeker moeten bekijken? Tip ons dan.

Tot snel!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *