Imitatie cocons en slakken pop-ups van WB Baits

Cocons en slakken pop-ups

Heden ten dage is het best moeilijk om totaal iets nieuws te introduceren binnen het karperwereldje. Zo’n beetje alles is al wel te krijgen of verbeterd, al helemaal op het gebied van aas. Boilies kan je werkelijk in alle geuren, kleuren en smaken krijgen. Naar een aparte vorm hoef je ook niet lang te zoeken. Kubussen, piramides en dumbles bestaan al een langere tijd.

Toch kwam ik recent een interessant nieuw product tegen bij WB Baits die ik je niet wil onthouden. Deze nieuwe pop-ups staan namelijk heel dicht bij de natuur en imiteren cocons en poelslakken. Denk aan casters, maar dan veel groter. Of deze nieuwe aasjes ook echt een groot verschil zullen maken zal moeten blijken, maar het is in ieder geval weer iets heel anders dan een (fel) gekleurd balletje dat de karper tegen komt en hun interesse wekt.

Slakken pop-ups van WB Baits
Verschillende varianten aan cocons en slakken pop-ups

Deze nieuwe pop-ups zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, flavours en kleuren.

  • Cocoon – 18 x 13 mm
  • Grub (maden cocon) – 18 x 14 mm
  • Snail shell (poelslak) – 16 x 14 mm

De te verkrijgen smaken zijn: squid scopex, red insect, pineapple en scopex.

Deze pop-ups zijn leverbaar in een zeer donker paarse kleur voor de poelslak, rood voor de insect en geel voor de scopex en pineapple. Tevens is er een mix verkrijgbaar van geel en rood. Ze zijn gemaakt van melkeiwitten, waardoor ze over een hoog drijfvermogen beschikken.

Cocons en slakken pop-ups
Interessante cocons en slakken pop-ups van WB Baits

Een potje van deze nieuwe aasjes kost € 7,50 en is binnenkort te bestellen via de site van baitstar.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *