Karpervissen in het najaar [5 TIPS]

Karpervissen in het najaar - 5 tips van Kevin Verelst

Het najaar is nu echt losgebarsten en de regen komt dikwijls met bakken uit de hemel. Naast de buitentemperatuur neemt ook de watertemperatuur snel af, waardoor de karpers zich anders gaan gedragen. Het najaar is volgens veel karpervissers dan ook dé perfecte periode om de (grote) karpers te vangen, maar lang niet iedereen is hier even succesvol in. Daarom heeft Kevin Verelst vijf handige tips voor je op een rij gezet die hem helpen bij het karpervissen in het najaar.

 

Advertentie:

Nash Tackle  Bekijk de video

Kevin heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij het karpervissen in het najaar en weet ieder jaar een serie mooie karpers te vangen. Om je te helpen met je aanpak heeft hij 5 belangrijke elementen uit zijn visserij toegelicht in de onderstaande video. Bekijk hem direct op onze website of op ons YouTube kanaal. Vond je de video leuk? Vergeet hem dan niet te liken en je te abonneren op ons kanaal.

Heb je zelf trouwens ook nog een goede tip om meer karpers te vangen in het najaar? Deel hem dan via de comments onder de video of hieronder. Op onze website zijn nog veel meer praktische tips en artikelen te vinden over het karpervissen in het najaar. Deze vind je hier.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *