Lees meer over de nieuwe Nash Lead Clips

Bekijk de nieuwe Nash Lead Clips

Voor 2023 hebben we onze lead clips weer eens flink onder de loep genomen en verbeterd. Hieronder nemen we ze even met met jullie door!

Nash Run clips

De nieuwe Nash Run Clips zijn de ultieme oplossing voor het vissen met adjustable zigs en running rigs. Er zijn situaties waarin het noodzakelijk is dat je het lood verliest. Denk hierbij aan wierrijke of obstakelrijke situaties. Daarnaast zorgt het lossen van het lood ervoor dat de gehaakte karper eenvoudiger omhoogkomt en dat het lood de dril niet negatief beïnvloedt. 

Bekijk de nieuwe Nash Lead Clips

De nieuwe Nash Run Clips zijn de ultieme oplossing voor het vissen met adjustable zigs en running rigs. De uniek gebogen Run Clip grijpt onder spanning op de lijn vast maar een slappe lijn glijdt er daarentegen vrij doorheen waardoor je makkelijk je zig naar om hoog of omlaag kan bijstellen.

Ook de beetindicatie wordt hierdoor verbeterd want wanneer een karper gehaakt wordt, zal de Run Clip zich vastzetten. Hierdoor kan het lood van een schuivende montage voor het eerst ooit gelost worden, wat veel veiliger is in de buurt van planten en obstakels! Elke kit bevat 4 Run Clips en spanbandjes om weerstand van het lood te droppen te regelen. Onze nieuwe Run Clips zijn verkrijgbaar in de kleuren weed green en dark silt. Ook zijn onze nieuwe Run Clips verkrijgbaar in een voordelige combinatie verpakking met onze adjustable zig floats!

Nash Ezi Drop Lead clips

Zoals hierboven al benoemd zijn er situaties waarin het noodzakelijk is dat je het lood verliest. Denk hierbij aan wierrijke of obstakelrijke situaties. Daarnaast zorgt het lossen van het lood ervoor dat de gehaakte karper eenvoudiger omhoog komt en dat het lood de dril niet negatief beïnvloedt. De Ezi Drop Lead Clip van Nash is ideaal voor dit soort situaties. Deze is namelijk voorzien van een gladde steel, waardoor het lood eenvoudig en snel loskomt. De vergrendeling van de wartel vereenvoudigt dit proces nog eens. Onze nieuwe Ezi Drop Lead Clips zijn verkrijgbaar in de kleuren Weed en Silt is zo dat er altijd één die past bij het bodemtype dat je bevist.

EZI DROP LEAD CLIP

Onze nieuwe Lead Clips hebben een advies verkoopprijs van:

Nash Run clips €5,99
Nash Run Clip Zig Kit €13,99
Nash Ezi Drop Lead Clip €3,99

De nieuwe Nash Lead Clips en Zig Kits verkrijgbaar bij een van de betere hengelsportzaken. Of kijk voor meer informatie op: www.nashtackle.co.uk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *