Review Deeper Range Extender Kit

Review Deeper Range Extender Kit

Als je veel gebruik maakt van een voerboot bij je visserij dan ken je het belang van een goede fishfinder. Hiermee vind je namelijk veel makkelijker je stekken en vissen, waardoor de kans op succes een stuk groter wordt. Onder deze fishfinders vallen ook de populaire modellen van Deeper. Deze werken echter met een Wifi signaal dat maar een beperkt bereik heeft. Omdat veel karpervissers toch graag een Deeper fishfinder inzetten in combinatie met hun voerboot heeft Deeper vorig voorjaar hun Range Extender Kit uitgebracht. Hiermee wordt het bereik van je Deeper vergroot naar minimaal 200 meter! In de onderstaande video test en bespreekt Frank deze kit tijdens een recente visvakantie.

 

Advertentie:

  Verder varen met de Range Extender Kit

Frank aan het woord: “De Range Extender Kit maakt het mogelijk om het bereik van je Deeper flink te vergroten. Deeper geeft zelf een minimaal bereik van 200 meter op en dat is meer dan een verdubbeling van het normale bereik van deze balletjes. De afgelopen jaren heb ik zelf al veel gebruik gemaakt van deze fishfinders die eigenlijk alles in beeld brengen wat je moet weten. Een groot voordeel is dat je (achteraf) alles nog eens rustig kunt bekijken met de Fish Deeper app. Zo kan je waterkaarten maken, waypoints opslaan en alle info en signalen analyseren.

Binnen bereik dankzij de Deeper Range Extender kit
‘Binnen bereik gebracht door de Range Extender’

Tijdens een recente week vissen op het water van De Ronde Bleek hebben Bob en ik de Range Extender Kit eens goed uitgetest. En ik kan je alvast verklappen, dat is ons prima bevallen!”

Bekijk de review van de Range Extender Kit in de onderstaande video:

Wil je meer informatie over de Deeper Range Extender Kit en/of deze bestellen? Kijk dan op de website van Deeper.

 

Advertentie:

 4 reacties op “Review Deeper Range Extender Kit

 1. Cor zegt:

  Even een reactie van iets wat mij opviel toen ik keek naar het water “De Ronde Bleek”. Van de website: Het visbestand van de Ronde Bleek bestaat uit ongeveer 160 gezonde en sterke spiegel, schub en rijenkarpers van 7 tot 27,4 kg pond. Er zwemmen zeker 40 bekende karpers rond van boven de 15 kg en er zwemmen nog zeker 13 bekende karpers rond van boven de 20 kg, waarvan 4 boven de magische 25 kg grens.

  Dit heeft toch niks meer met “vissen” te maken? Vergis je niet dat jullie als karper medium ook een publieke functie hebben en dat dit soort zwaar overbezette wateren koren op de molen is van alle “groene partijen” die vissen nog liever vandaag of morgen verbieden. Denk nou niet dat het zo’n vaart loopt want levend aas vissen mocht niet zo heel lang geleden ook.

  Jullie mogen je weleens achter de oren krabben of je met het “sponsoren” van dit soort “dierentuin wateren” je het nu wel goed doet. Op de lange termijn meer kwaad dan goed in mijn ogen en dan daarnaast ook nog de vraag waarom ben je ooit gaan vissen als waarschijnlijk jong ventje en wat is daar nog voor over….

  • Frank Avezaat zegt:

   Hi Cor, goed dat je je zorgen maakt om de veiligheid van vis! Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het visbestand op dit water perfect wordt onderhouden en dat er ontzettend veel zorg is voor de vis. De karpers die hier rondzwemmen verkeren in optimale conditie en dat kan je van veel openbare wateren die druk bevist worden lang niet altijd zeggen. Het feit dat de vissen zo goed groeien en groot worden zegt ook veel over de kwaliteit van de vis en het water. Buiten dat is de discussie over het vissen op commerciële wateren er denk ik niet één die hier gevoerd dient te worden en al tientallen jaren oud is 😉

 2. Cor zegt:

  Frank, 160 vis op 2,5 hectare is gewoon onmogelijk om een natuurlijke manier. Heeft weinig met optimale conditie of wat dan ook te maken.

  Je hebt zoiets als draagkracht van wateren waar genoeg over geschreven is door biologen van o.a. waterschappen. Misschien eens lezen en dan bedenken hoe “natuurlijk” dit water is.

  En daarnaast maak ik mij weinig druk over de conditie over de vissen enkel vooral wat voor beeld je de buitenwereld geeft. Maar goed denk dat die discussie een beetje langs jullie heen gaat helaas.

 3. Cor zegt:

  Laat maar hangen Frank je snapt de essentie volgens mij niet.

  Het gaat helemaal niet of ze in goede conditie e.d. zijn het gaat er om dat het onnatuurlijk is. 160 karpers met ook nog een flinke gewichten op zo’n water kan niet op een natuurlijke manier. Dat is onmogelijk namelijk. Dit kan enkel met uitzettingen van vissen zonder natuurlijke vijanden en de nodige hoeveelheid extra voedsel.

  De “groene” partijen zijn al langer tegen vissen in zijn algemeenheid en dit soort onnatuurlijke wateren zijn koren op hun molen. Hoop dat zulke dingen landen bij jullie als karper medium. In mijn ogen heb je namelijk ook een taak als karpermedium in een stukje kritisch kijken naar de huidige karperwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *