Hennep

Dit is een particle dat vooral bij witvissers zeer populair is maar bij karpervissers vaak vergeten wordt. De karpers zijn er nochtans zeer verzot op. Hennep is echter moeilijk als aas te gebruiken. Toch zit hennep altijd tussen mijn voertjes. En zeker als ik op voorhand ga voederen. Karpers reageren er namelijk meteen op. Gekookte hennep kan je kopen in de hengelsportzaak maar is nogal vrij prijzig. Daarom moet je ongekookte hennep met een grote oplage kopen. Om deze hennep te koken moet je wel goed opletten. Eerst laat je de hennep minimaal 12 uur weken. Vervolgens moet je ze koken. Hier moet je goed opletten. Van zodra de witte kiemen beginnen uit het zaadje te komen, is de hennep op zijn toppunt. Als je klaar bent met koken doe je het terug in een emmer. Gooi hier minimaal een volle eetlepen zou en twee eetlepels chilli poeder bij. Zo krijgt je hennep net beetje extra!

Hennep is ook super goed te gebruiken in je spodmixen. Maak de hennep aan met je favourite grondvoer, een blikje tonein, een blikje mais en wat pellets en geen enkele karper kan hier nog vanaf blijven

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.