Nieuw bij Evolution Products: De Twincarp boilie

Twincarp boilie

Nieuw in het assortiment van Evolution Products is de Twincarp boilie. Deze boilie is speciaal ontwikkeld met het doel om dit aas altijd en overal in te kunnen zetten. Het is een kruidige boilie met een friszoete kern die is gebaseerd op de smaak van kiwi en kers. De nieuwe boilie is uiterst attractief en vanaf de eerste seconde dat dit voer het water raakt zullen allerlei (oplosbare) ingrediënten tot hun recht komen. Het aas is instant super inzetbaar, maar zal ook op voerstekken zijn werk doen. Verteerbaarheid, attractie en vertrouwen zijn de kernwoorden van dit bijzondere aas.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan bijbehorende pop-ups en een liquid baitbooster. Deze moeten uiteraard perfect naar wens zijn alvorens deze op de markt verschijnen. Even geduld nog dus ?

Twincarp boilie

Productievideo Twincarp boilie

Onlangs zijn de mannen van Twincarp weer een dagje boilies wezen draaien in de boiliefabriek van Evolution Products. Hierbij is het volledige productieproces van de Twincarp boilie op beeld gezet. Deze toffe productievideo geeft je een indruk van de wijze waarop dit aas wordt geproduceerd:

Voor de mensen die echt ALLE ins & outs over dit aas willen weten is er een uitgebreide video geschoten door Twincarp en de eigenaar van Evolution Products. Hierbij worden tevens interessante theorieën en de werking van bepaalde ingrediënten onder de loop genomen:

DiaMix

Na veel vraag naar de welbekende ‘Diamix zakken’ hebben we dit natuurlijk ook geregeld voor de Twincarp boilie. 14, 18 en 24mm zitten hierbij gecombineerd in een zak van 5 kilogram in de juiste verhouding. Door te voeren met verschillende diameters kan je een stukje wantrouwen van de karper wegnemen. Ook geldt er bij iedere diameter een ander soortelijk gewicht wat de inhaking ten goede komt.

Twincarp boilies

Ben je benieuwd naar meer informatie over de Twincarp boilies en de andere producten van Evolution Products? Bezoek dan de website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *