[UPDATE] Win een CarpFeeling kledingpakket

Win een CarpFeeling kledingpakket

Inmiddels is onze nieuwe website alweer een ruime week te bezoeken en we willen jullie bedanken voor alle positieve reacties die we van jullie hebben gekregen. Na een tijd van klussen is het fijn om te zien en horen dat jullie de nieuwe look and feel waarderen. Om jullie te bedanken hebben we uit onze merchandise een gaaf kledingpakket samengesteld waar je de komende week kans op maakt. Winnen is heel simpel en daar lees je hieronder meer over.

 

Advertentie:

Nash Tackle  Inhoud CF kledingpakket

Het kledingpakket is samengesteld uit 3 items die je in onze webshop kunt vinden en bestaat ui de volgende items:

 • Premium hoodie naar keuze € 34,95
  Deze stevige en warme hoodie is van uitstekende kwaliteit en leverbaar in twee kleuren. Kies zelf je favoriete CarpFeeling print!
 • Shirt naar keuze t.w.v. € 14,95
  Ook onze shirts zijn leverbaar in twee kleuren: zwart en olive. Ook hier kan je zelf je favoriete opdruk uitkiezen.
 • Camou snapback t.w.v. € 17,95
  Verkrijgbaar in 2 modellen: (camou snapback met zwarte klep en zwarte snapback met camou klep)
CarpFeeling kledingpakket; carpman shirt
Eén van onze unieke designs is onze ‘carpman’ print.

[UPDATE] Winnaar bekend!

Op woensdag 21 april 2021 hebben we de winnaar van de bovenstaande winactie geloot. Veel mensen hebben zich ingeschreven op onze nieuwsbrief en uit al die inschrijvingen hebben we random één winnaar geselecteerd. Die winnaar is Jhon Dolen! Gefeliciteerd met het CarpFeeling kledingpakket Jhon! We nemen contact met je op via het ingeschreven e-mail adres om ervoor te zorgen dat het kledingpakket snel bij jou in huis is.

Niet gewonnen dit keer? In onze webshop staan tientallen leuke shirts, hoodies en caps. De hele maand april profiteer je nog van 15% korting op alles met de kortingscode ‘Carpfeelingvoorjaar’.

Blijf op de hoogte van nieuwe winacties en meer

BIj CarpFeeling organiseren we regelmatig nieuwe winacties en natuurlijk plaatsen we veel nieuwe artikelen, nieuwtjes, reviews,video’s en nog veel meer. Wil jij niets missen van dit alles? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf opd de hoogte. De nieuwsbrief zal niet vaker dan 1x per week verschijnen.

   

  Advertentie:

     Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *