Win een midweek vissen op Timmy’s Lake!

Win een midweek vissen op Timmy's Lake

Ben jij ook toe aan een paar dagen aan de waterkant en kans op prachtige vissen? Goed nieuws, want in samenwerking met onze vrienden van The Carp Specialist geven we een midweek vissen weg op Timmy’s Lake (De Karperhoeve)! En nog mooier, je hoeft vrijwel niets te doen om kans te maken 🙂 Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt op deze gave prijs t.w.v. € 350,-

Timmy's Lake vanuit de lucht
Timmy’s Lake vanuit de lucht

Meer informatie over Timmy’s Lake

Het Belgische betaalwater Timmy’s Lake is het grootste water op het domein van De Karperhoeve. Met een wateroppervlak van 6 hectare en ruimte voor maximaal 13 vissers is er voldoende ruimte om ontspannen te kunnen vissen. Op Timmy’s Lake zwemmen naar schatting ongeveer 700 karpers, waaronder ca. 100 vissen boven de 15kg, 6 a 7 vissen van 20kg+ en één bekende vijftiger. Aanvullend zwemmen er zo’n 130 graskarpers rond om op een natuurlijke manier de wiergroei te bestrijden.

timmy's lake 2
Eén van de prachtige karpers die rondzwemmen in Timmy’s Lake

De afgelopen jaren is de hengeldruk op Timmy’s Lake stevig geweest en er kan sprake zijn van flink wat wiergroei. Die factoren zorgen ervoor dat het geen makkelijk water is. Je zult dus scherp moeten vissen om een goed resultaat te boeken, waardoor enige ervaring met dressuurvisserij wel wenselijk is.

Wat kan je winnen?

In samenwerking met The Carp Specialist geven we één midweek vissen weg voor twee personen. Deze prijs geldt voor het vissen vanaf stek 2, 6 of 7 en dient in 2022 te worden benut. Dit geeft jou dus de kans om achter die prachtige Belgische karpers aan te gaan!

Een fraaie spiegel van Timmy's Lake
Ga jij ook achter deze brute spiegel aan?

Schrijf je in en win!

Hoe gaaf zou het zijn om deze midweek vissen op de Karperhoeve ter waarde van € 350,- te winnen voor jou en je vismaat?! Gelukkig is deelname aan deze winactie heel eenvoudig. Hiervoor hoef je enkel het onderstaande formulier in te vullen en je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van CarpFeeling en The Carp Specialist. Onder de inzendingen zullen we 1 gelukkige winnaar loten. Deze winnaar maken we bekend op zondag 12 juni 2022.

Doe nu mee aan deze winactie!

* verplicht veld

* Bij deelname aan deze winactie ga je er mee akkoord dat je e-mail adres zal worden opgenomen in de nieuwsbrieven van CarpFeeling en The Carp Specialist. Let op: Na inschrijving ontvang je een e-mail om je inschrijving compleet te maken. Zonder deze bevestiging is je deelname niet volledig en zal je niet automatisch deelnemen aan de winactie.


7 reacties op “Win een midweek vissen op Timmy’s Lake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *