Win een week vissen op Claire’s Lake!

Claire's Lake

Onze vrienden van The Carp Specialist hebben op het einde van het jaar nog een prachtige winactie voor je klaar staan. Je maakt namelijk kans op een week exclusieve huur van het Franse betaalwater Claire’s Lake. En het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je naam, e-mail adres en het aantal vissers waarmee je wilt gaan achterlaten! Onlangs hebben we al een video van dit water in onze News Flash geplaatst die je wellicht gezien hebt. Benieuwd naar meer info? Lees dan snel verder.

Claire’s Lake

Het Franse Claire’s Lake is een water van 6 hectare dat ongeveer 300 karpers herbergt. Voorheen stond het water bekend als Etang de Niroux, maar inmiddels is het water vernoemd naar de huidige eigenaresse. Het visbestand is met veel zorg opgebouwd en is gevarieerd. Het gemiddelde ligt rond de 13kg, maar er zwemmen 8 bekende topvissen rond van boven de 26kg! Daarmee is Claire’s Lake een echt water voor ‘big fish’ hunters onder ons.

Claire's Lake - winactie - Carpfeeling

Ook de faciliteiten rondom het water zijn eenvoudig, maar voldoende. Aan het water staat een gebouwtje met douche, toilet, koelkast, vriezer en oplaadpunten voor de bezoekers. Op alle stekken kunt u uw auto bij de stek parkeren. Claire zelf komt 1 of 2 keer in de week haar ronde maken en is niet standaard aanwezig op het terrein.

Wat kan je winnen?

The Carp Specialist geeft samen met de eigenaren van het water een enorm gave prijs weg. Je maakt namelijk kans op een week exclusieve huur van Claire’s Lake t.w.v. € 1.380,- Hiermee mag je niet 1, niet 2, maar tot wel 6 vissers meenemen op je visvakantie! Een supervette prijs natuurlijk!

Claire's Lake - winactie - Carpfeeling

Speel snel mee, want op 3 januari 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt op de social media kanalen van The Carp Specialist.

Inschrijven doe je hier!


Een reactie op “Win een week vissen op Claire’s Lake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *