Winnaar midweek vissen op Timmy’s Lake bekend!

Winactie Timmy's Lake

Twee weken geleden hebben we in samenwerking met onze vrienden van The Carp Specialist een gave winactie opgezet. Je maakte namelijk kans op een midweek karpervissen op het Belgische Timmy’s Lake ter waarde van € 350,- Vandaag is het tijd om de winnaar bekend te maken. Benieuwd of jij de gelukkige bent? Lees dan snel verder!

Timmy’s Lake

Het Belgische betaalwater Timmy’s Lake is het grootste water op het domein van De Karperhoeve. Met een wateroppervlak van 6 hectare en ruimte voor maximaal 13 vissers is er voldoende ruimte om ontspannen te kunnen vissen. Op Timmy’s Lake zwemmen naar schatting ongeveer 700 karpers, waaronder ca. 100 vissen boven de 15kg, 6 a 7 vissen van 20kg+ en één bekende vijftiger. Aanvullend zwemmen er zo’n 130 graskarpers rond om op een natuurlijke manier de wiergroei te bestrijden.

Timmy's Lake is het grootste water op het domein van de Karperhoeve
Timmy’s Lake is het grootste water op het domein van de Karperhoeve

De afgelopen jaren is de hengeldruk op Timmy’s Lake stevig geweest en er kan sprake zijn van flink wat wiergroei. Die factoren zorgen ervoor dat het geen makkelijk water is. Je zult dus scherp moeten vissen om een goed resultaat te boeken, waardoor enige ervaring met dressuurvisserij wel wenselijk is.

Wat kon je ook alweer winnen?

In samenwerking met The Carp Specialist geven we één midweek vissen weg voor twee personen. Deze prijs geldt voor het vissen vanaf stek 2, 6 of 7 en dient in 2022 te worden benut. Dit geeft jou dus de kans om achter die prachtige Belgische karpers aan te gaan!

Een van de prachtige karpers die Timmy's Lake rijk is in de handen van de eigenaar
Een van de prachtige karpers die Timmy’s Lake rijk is

And the winner is…

Deelname aan deze actie was simpel. Je hoefde enkel je naam en e-mail adres achter te laten op de actiepagina om kans te maken op deze gave prijs. Honderden karpervissers deden dat en al die namen verdwenen in de digitale hoge hoed. De winnaar van de midweek gratis karpervissen is geworden:

– Albert Bos


Gefeliciteerd Albert! Jouw gegevens worden door ons overgedragen aan het team van The Carp Specialist zodat je de prijs snel kunt verzilveren!

En voor de overige deelnemers, wees niet getreurd! We organiseren regelmatig gave winacties op onze websites en houden je hiervan automatisch op de hoogte via de nieuwsbrief en onze socials.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *