5x Interessante producten bij Decathlon [2023]

5x Prijspakkers bij Decathlon

Als je op zoek bent naar hengelsportmateriaal dan kan je anno 2023 op steeds meer plekken terecht. Er zijn veel hengelsportzaken, dierenzaken en natuurlijk online mogelijkheden om je materiaal en aas te kopen. Een winkel die de laatste jaren steeds meer hengelsportmateriaal is gaan verkopen is de sport- en outdoor gigant Decathlon. En zij bieden een flinke serie (voordelige) producten die het bekijken zeker waard zijn. In deze editie van 5x bespreken we 5 interessante producten van het merk Caperlan die je in de Decathlon winkel en webshop kunt kopen.

 

Advertentie:

  Caperlan Wellmix boilies vanaf 3,40 per kilo!

Boilies zijn in allerlei prijsklassen te vinden, van goedkope voerboilies tot de meest hoogwaardige boilies die vaak bedoeld zijn voor de lange voercampagnes. Als je op zoek bent naar een goedkope boilie om een paar dagen (flink) mee te voeren dan zijn de Wellmix boilies van het Franse merk Caperlan een hele interessante optie. Deze boilies worden verkocht in de smaken Scopex, Monster Crab en Strawberry. Voor een kleine verpakking van een kilo betaal je zo’n € 4,89, maar de smaken Scopex en Monster Crab zijn ook leverbaar in bulkverpakkingen van 10 kg. En voor deze zakken reken je slechts € 33,99 af!

Vorig jaar hebben we deze goedkope boilies ook getest en onze bevindingen kan je bekijken in de onderstaande video. Benieuwd naar de Wellmix boilies? Check alle verschillende varianten dan op de website van Decathlon. Daarnaast vind je er meerdere dips, liquids, pasta’s en boilies van andere varianten.

decathlon scopex boilies 10kg
10kg Scopex boilies voor slechts € 33,99

Caperlan pellets

Ook de pellets bij Decathlon zijn zeer de moeite waard om te bekijken. Deze zijn net als de boilies afkomstig van het merk Caperlan en zeer voordelig geprijsd. Een interessante prijspakker is bijvoorbeeld de 5kg zak pellets met 3 verschillende formaten. Deze koop je voor slechts €17,99. Ook zijn er interessante producten zoals de Gooster pellets in verschillende smaken, kleuren en formaten. Klik hier voor het complete overzicht aan pellets.

decathlon pellets 3 formaten
Een interessante mix van 3 formaten pellets

Mobiel vissen met de Bed Box

Sommige visplekken zijn niet geschikt om groots uit te pakken met tenten, paraplu’s en andere materialen. Een compacte setup is dan vereist en soms kan je net een bedchair opzetten. Voor die plekken is de Bed Box een heel interessant product. Deze shelter bevestig je namelijk op je bedchair, waardoor je kunt nachtvissen op de kleinste plekjes. Ideaal! Hij is ontwikkeld voor een combinatie met de bedchairs van Caperlan, maar ook te gebruiken met andere bedden. Het formaat is 205 cm (l) x 85 cm (b) x 110 cm (h) en hij weegt slechts 3,5 kg. De Bex Box bestel je al voor slechts 99 euro. Bekijk de Bed Box in het onderstaande filmpje of klik hier.

Carpnet 500

Een ander interessant product is het Carpnet 500. Dit ruime net bevat een tweedelige steel waardoor je hem makkelijk kunt vervoeren in een foudraal voor hengels van 9ft en ruimte hebt op krappe stekken en het vissen vanuit de boot. De steel heeft een opvallende kleur en daardoor iets extra’s. Hij is tevens voorzien van een clip zodat je het net compact kunt houden. De armen van het net zijn voorzien van schuimrubberen drijvers om ervoor te zorgen dat je net niet diep afzinkt en altijd binnen bereik is als je de karper wilt landen. Een leuk extraatje is dat de armen zijn voorzien van Moon Concept-lak. Dit zorgt ervoor dat ze ’s nachts een betere zichtbaarheid hebben als ze in de zon hebben gelegen of met een UV lamp zijn beschenen. Het Carpnet 500 is verkrijgbaar voor slechts €69,99. Klik hier om hem te bekijken.

Decathlon Caperlan Carpnet 500
Het Carpnet 500 is voorzien van schuimrubberen drijvers op de armen

Kant en klare houdbare particles

Als je op zoek bent naar kant en klare particles voor je visserij dan kan je hiervoor ook terecht bij Decathlon. Ze verkopen handige zakken van 1 en 5 kg met verschillende samenstellingen. Denk bijvoorbeeld aan gekookte mais (ook mix geel/rood), hennep, spicy hennep, tijgernoten en verschillende mixen. Deze mixen bestel je al vanaf 6,99 (1kg) en 18,99 (5kg). Bekijk de mixen hier.

Meer interessante producten bij Decathlon

Zoals je hebt gezien bevat Decathlon een heel scala aan interessante en voordelige producten voor de hengelsport. Daarnaast verkopen ze ook veel materialen, aassoorten, (rubber)boten, fishfinders en producten van grote merken zoals Deeper en Minnkota, maar natuurlijk ook een breed scala een outdoor producten en kleding. Benieuwd naar het volledige assortiment? Kijk dan op www.decathlon.nl

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *