Karpers vangen met goedkope boilies van de Decathlon

Karpers vangen met goedkope boilies van de Decathlon

In de wereld van boilies zijn er duizenden verschillende varianten op de markt. Ze zijn er namelijk in allerlei kleuren, geuren, formaten, smaken en met verschillende ingrediënten. De één nog beter dan de ander, maar ook vaak met een aardig prijskaartje eraan. Frank vroeg zich af hoe het hem zou vergaan als hij zou gaan vissen met goedkope boilies en ging online op zoek naar de goedkoopste!

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  Zijn goedkope boilies dan slechter?

Je kunt jezelf helemaal gek laten maken door beloftes van de bedrijven die boilies maken, maar in lang niet alle gevallen is een dure boilie nodig die bulkt van de hoogwaardige ingrediënten. Zulke boilies maken vooral het verschil op dressuurwateren of bij langdurige voercampagnes. Maar als je instant gaat vissen of slechts 1-3 dagen voert zijn goedkope boilies in veel gevallen meer dan voldoende. En als je stevig wilt voeren scheelt het je toch echt flink in de portemonnee!

Karpervissen met goedkope boilies

In zijn zoektocht kwam Frank terecht op de website van de Decathlon. Hier zijn de Wellmix boilies te koop van het Franse huismerk ‘Caperlan’. Deze boilies worden verkocht in zakken van 10 kg en gaan voor een bedrag van slechts € 29,99 over de toonbank. Er zijn verschillende smaken leverbaar en Frank koos ervoor om de Scopex en Monster Crab boilies te bestellen in zowel 14 als 20 mm.

Bekijk de video

Bekijk de video van Frank zijn sessies hieronder en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal! Daardoor blijf je automatisch op de hoogte van onze video’s. We zijn ook benieuwd welke boilies jij het liefste gebruikt in je visserij. Laat het ons weten in de reacties op dit artikel of op Youtube!

Naast de boilies heeft de Decathlon trouwens een groot assortiment aan interessante producten en voor een scherpe prijs. Benieuwd hiernaar? Check dan hun website eens op www.decathlon.nl

 

Advertentie:

 2 reacties op “Karpers vangen met goedkope boilies van de Decathlon

  1. P van der vegt zegt:

    Hallo beste. Ik heb 6 okt een zak 10kg aardbeien bollies bij decatlon gekocht. Deze zijn zoo week dat zeven de hair afvallen met ingooien dit ben ik niet gewend van all de vorigge zakken welk ik daar gekocht heb is de kwaliteit nu veranderd. Ik kan met de hele zak niet vissen alleen bijvoeren en niet mee vissen. Weggegooid geld van mij dus. Hopende op een antwoord. Mvg p van der vegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *