Even buurten bij BaitStar

BaitStar voerboten

Wat in 2010 begon als een hobby aan huis, is uitgegroeid tot één van de beste beste voerbootbedrijven in Nederland. In de beginjaren kon je bij BaitStar voor zo’n beetje elk merk voerboot terecht voor verkoop, verhuur, reparatie en upgrade service. Met een “no cure, no pay” regeling weet je nu nog steeds waar je aan toe bent. Zelf maak ik al jaren gebruik van één van de voerboten en heb ik regelmatig contact met Berry, tijd om weer eens langs te gaan!

Onder het genot van een koud blikje cola wandel ik met Berry, de eigenaar van BaitStar, door zijn pand. Sinds 2018 is BaitStar niet langer meer een bedrijfje aan huis, maar heeft het nu een mooi pand in Apeldoorn waar het eigenlijk alweer uit zijn jasje knapt. Hij is dan ook op zoek naar een nog grotere locatie en hoopt die dit jaar nog te vinden.

BaitStar richtte zich in eerste instantie op reparatie en verkoop van alle merken voerboten, maar is nu trotse eigenaar van een prachtige range aan eigen voerboten met modellen als de “Pro-serie”, “Novice”, “Compact” en (als neusje van de zalm) de “Xpert”. Reparatie en een servicebeurt van andere merken kan altijd nog wel, maar dan in overleg. Zoals je zult begrijpen heeft Berry het behoorlijk druk met het klaarmaken en de verkoop van zijn gave range.

Verschillende modellen voerboten uit de BaitStar range
Verschillende modellen voerboten uit de BaitStar range

Opbouw van de BaitStar voerboten

De boten komen “kaal” bij hem binnen, worden helemaal gecheckt op eventuele foutjes en dan klaargemaakt voor de verkoop. Het customizen van een voerboot behoort tot de mogelijkheden, maar de meeste baitboats zijn al voorzien van de beste opties die toe te voegen zijn om je voerboot compleet te maken. Alle modellen kunnen worden voorzien van opties als een dieptemeter (Toslon en Raymarine), GPS, autopilot en de BaitThrower. Daarnaast is er nu ook de Zig Dropper, een nieuw systeem om veilig je zig rig te kunnen uitvaren zonder dat deze in de war raakt (zie titelfoto)! Niets is te gek en in overleg is er ontzettend veel mogelijk.

Opbouwen van eigen miodellen en reparaties van alle voerboten is mogelijk
Het uitbreiden van eigen modellen en reparaties van alle voerboten is mogelijk

In de spotlights: de BaitThrower

De Baitstar BaitThrower is overigens een klasse apart. Deze is te verkrijgen met een capaciteit van 1 liter en 3 liter. Met de 1 liter versie kun je in plaats van een bult voer op 1 plek, je haakaas single neerleggen met daar omheen goed verspreid de rest van je voer. Met de 3 liter kun je zelfs een prachtige voerstrook trekken. Ideaal en vaak dressuurdoorbrekend, want dit is op wateren waar je niet met een rubberboot op mag toch lastig te creëren. Het komt dan vaak neer op een single haakaasje met daaromheen boilies verspreid met de werppijp, of een bult voer op 1 plek. Vissen zijn niet achterlijk en associëren dit met gevaar. Bovendien kun je klein aas en ook bijvoorbeeld tijgernoten niet zo ver bij je haak aas krijgen als met de BaitThrower.

BaitStar Bait Thrower
Met de BaitThrower maak je eenvoudig een verspreide voerplek of voerspoor

Let daarbij wel op dat je partikels droog zijn, want met een slijmerige tijgernoten suikermassa is het vragen om moeilijkheden en moet de boot weer terug naar Berry voor een beurt haha. Bekijk hieronder maar eens het filmpje van de BaitThrower en check andere interessante filmpjes op het YouTube kanaal van BaitStar. Ik weet zeker dat je er enthousiast van wordt. Daar zie je bijvoorbeeld dat de boten ook moeiteloos op groot water goed uit de voeten komen.

Bekijk de werking van de BaitStar Bait Thrower

Niet kopen maar huren? Dat kan ook bij BaitStar

Verhuur van voerboten is ook mogelijk. Stel je hebt maar een krap budget maar wil toch graag een keer een voerboot gebruiken. Dan kun je al vanaf 30 euro een voerboot huren voor een dag bij BaitStar. Of je zit er aan te denken om een boot aan te schaffen maar hey, even een paar duizend euro neertikken om er vervolgens achter te komen dat het niet helemaal jou ding is? Ook dan kun je verschillende types uitproberen, goed geregeld toch?

Op bezoek bij BaitStar voerboten: Berry in zijn domein
Berry in zijn domein

Maar waar BaitStar vooral bekend om staat is de zeer scherpe prijs, de uitstekende (reparatie) service en betrouwbaarheid! Check de referenties maar eens op internet, die zullen je zeker overtuigen. Ik zelf ben al jaren een zeer tevreden klant en heb veel medevissers al een boot aanbevolen en zij zijn ook dik tevreden. Je hebt immers voor een zeer redelijke prijs een voerboot met alles erop en eraan.

Zelf de mogelijkheden eens bekijken? Bezoek dan www.baitstar-voerboten.nl
Klik hier voor meer nieuws en artikelen over BaitStar baitboats op onze website.


2 reacties op “Even buurten bij BaitStar

  1. Jay Roerade zegt:

    ik heb een vraag is er nog iemand die problemen ervaart met de baitstar advanced uit 2018
    de linker motor maakt erg veel lawaai maar loopt nergens aan
    heeft iemand hier verstand van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *