Vind jouw visvakantie bij Fransekarpers

Fransekarpers

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor je visvakantie? Een plek waar je lekker tot rust kan komen en kans kunt maken op prachtige karpers? Dan ben je bij Fransekarpers aan het goede adres! Fransekarpers is al bijna 10 jaar aanbieder van visvakanties naar Frankrijk. Sinds 2012 bieden we prachtige locaties aan en anno 2021 hebben we maar liefst 50 verschillende mogelijkheden om er lekker tussenuit te gaan! Het merendeel van onze bestemmingen ligt in het midden van Frankrijk, waarbij er veel wateren in de regio rond Le Mans en Limoges gelegen zijn. Ook iets verderop vind je prachtige bestemmingen aan de machtige rivier te Lot. Meer weten? Lees dan zeker even verder.

Gespecialiseerd in visvakanties met accommodatie

Ben je op zoek naar een (vis)vakantie voor het hele gezin aan een prachtig water? Dan ben je bij Fransekarpers aan het goede adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in visvakanties met een accommodatie, maar helpen je op weg van basic bestemmingen tot luxe bestemmingen met alles erop en eraan. En met alles bedoelen we dan ook echt alles. Denk eens aan de luxe van een zwembad, jacuzzi, speeltoestellen, Xbox360 of Playstation 2. Het is mogelijk! Zo zit je gerust achter de hengels terwijl het gezin ook geniet van de vakantie. Eén ding hebben al onze bestemmingen gemeen: je mag er nachtvissen en je kan en mag altijd een bivvy opzetten!

Ben je niet op zoek naar deze luxe en kies je liever voor iets eenvoudigers? Ook daar hebben wij voldoende mogelijkheden voor. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor een stacaravan, blokhut of basic gite.

Fransekarpers - Op zoek naar een gezinsvakantie met kans op prachtige karpers?
Op zoek naar een gezinsvakantie met kans op prachtige Franse karpers?

Vrijwel al onze accommodaties huur je exclusief af. Dat betekent dat je de faciliteiten en het water voor jezelf en je gezin of vrienden hebt tijdens het verblijf! Op de meeste locaties is de eigenaar in de buurt doordat deze met zijn/haar gezin op het terrein of in de buurt woont. Dat vergemakkelijkt het stellen van vragen en advies tijdens het vissen.

Ook visvakanties zonder accommodatie bij Fransekarpers

Natuurlijk hebben we ook wateren zonder accommodatie, hier vis je vanuit je eigen bivvy en maak je gebruik van de gemeenschappelijke faciliteiten zoals het sanitair.

Ons aanbod bevat ongeveer 50 prachtige bestemmingen!
Ons aanbod bevat ongeveer 50 prachtige bestemmingen, met en zonder luxe!

Visvakanties aan de Lot met (luxe) accommodatie

De rivier De Lot is een fantastische rivier om te bevissen. Het is een visrijke rivier vol met prachtige en grote karpers tot in de 30kg. Ook zwemmen er volop grote meervallen, barbelen, grote kopvoorns en andere roofvis. Kortom: een waar paradijs voor de (karper)visser! Als je graag op (vis)vakantie wilt naar Frankrijk, maar niet op een betaalwater wilt vissen dan is dit een prachtige optie. Bij Fransekarpers bieden we 11 accommodaties aan die rechtstreeks aan De Lot gelegen zijn en waar je kunt vissen.

De website van Fransekarpers

Op onze website hebben we onze bestemmingen overzichtelijk voor je neergezet. Op de aparte pagina’s vind je de verschillende opties (met accommodatie, meren & de rivier de Lot) die eenvoudig via het menu te bereiken zijn. Zo navigeer je direct en eenvoudig naar het type visvakantie dat je zoekt. We werken niet met beschikbaarheidskalenders, we komen graag met je in contact via het formulier bij ieder water.

Een prachtige bestemming voor een gezinsvakantie
Een prachtige bestemming voor een gezinsvakantie.

Kom je er toch niet uit en wil je graag wat hulp bij het kiezen van de juiste bestemming? Dan kan je ons altijd via het contactformulier op de website bereiken. Hierbij willen we graag van uw weten in welke periode u wilt vissen, met hoeveel (vissende) deelnemers en de leeftijd van eventuele kinderen die meegaan. Met die informatie beginnen we onze zoektocht naar de ideale bestemming voor jouw (gezins)vakantie.

Goed voorbereid op vakantie

Waar je ook naartoe gaat, of het nu met of zonder accommodatie is, met partner, familie of vrienden(groep)… wij zullen ons uiterste best doen om je zo goed als mogelijk voorbereid op visvakantie te laten gaan. Indien gewenst helpen we u ook op weg met aas en end tackle vis onze website Lot-Baits.

Fransekarpers
We helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste bestemming en de kans op prachtige karpers

Via Lot-Baits bieden we kant en klare pakketten aan aas en end-tackle tegen enorm scherpe prijzen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op visvakantie gaat. Ook wanneer je jouw visvakantie niet bij Fransekarpers boekt raden we je aan om de website van Lot-Baits toch te bezoeken en onze mogelijkheden te bekijken.

Bezoek onze website op www.fransekarpers.nl


5 reacties op “Vind jouw visvakantie bij Fransekarpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *