Succesvol wintervissen met Nash Benelux

succesvol wintervissen met het Nash Benelux team

De wintermaanden kunnen taai zijn, maar als je de visserij goed aanpakt hoeft dat zeker niet. In een gloednieuwe video geven Marco Tetteroo en Martijn Knijnenburg het succesvol wintervissen een nieuwe betekenis. De 55 minuten durende video staat bol van de actie, tips en hele grote karpers tot over de 30kg! Factoren als locatie en aas zijn altijd belangrijk, maar maken zeker in de wintermaanden het verschil.

 

Advertentie:

CC Moore  Bekijk de supervette video

Eind Januari trapten Martijn en Marco het gas in om een wintersessie te vissen op het Crete lakes complex in Frankrijk. Dit complex complex bestaat uit vijf meren met ieder een geweldig bestand. Na eerdere succesvolle winterse sessies op het complex gevist te hebben, was de keuze snel gemaakt om hier een video op te nemen. In deze video laten de mannen zien hoe je in winterse omstandigheden en met de juiste aanpak, een succesvolle wintersessie kan vissen.

Martijn Knijnenburg met een fantastische brace
Martijn met twee fantastische spiegelkarpers!

Wie de video ‘Succesvol wintervissen’ bekijk zal al snel zien dat het zeer belangrijk is om attractief te vissen, de vis te lokaliseren en de juiste triggers te geven om te gaan azen. De aaskeuze van de mannen was simpel en gemakkelijk zelf zelf samen te stellen. De gebruikte mix bestond uit Citruz flakes, blikmais, maden, hennep en bloodworm. Hier overheen visten ze met een getrimde Citruz pop-up, afgetopt met maden die ‘wafterstyle’ op de haak rust. Het bleek dé tactiek om een geweldige reeks vissen op de kant te brengen tot over de 30kg! Veel plezier met het bekijken van de video en hopelijk geeft het jouw visserij een boost!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *