TOPDEAL Shimano Ultegra 14000 XTD

TOPDEAL Shimano Ultegra 14000 XTD

Ben jij op zoek naar nieuwe big pit molens voor dit seizoen? Bij Zunnebeld hebben we de Shimano Ultegra 14000 XTD groot ingekocht en kunnen hem daarom tegen een hele scherpe prijs leveren. Bij ons betaal je momenteel slechts 134,90 per stuk. En besluit je er meteen 3 te kopen, dan heb je ze al voor 124,99 per stuk! Goedkoper kan haast niet!

Shimano Ultegra 14000 XTD

Vorig jaar gelanceerd en nu al favoriet van velen. Met een lijncapaciteit van 550 meter 0,35 mm, een Super Slow Oscillation en een Parrallel body is dit misschien wel de ultieme big pit molen van het moment. Het maken van verre worpen is met dit juweeltje een eitje. Bovendien is deze molen in het bezit van een Instant Drag spoelknop. Dit maakt het mogelijk om je slip van los naar vast te zetten in een handomdraai.

Misschien wel dé beste bigpit molen van het moment
Misschien wel dé beste bigpit molen van het moment

De Shimano Ultegra 14000 XTD wordt geleverd met een reserve spoel en 4 spoel reducers. Met deze handige tooltjes maak je je spoel ondieper zodat je met een dunnere hoofdlijn er minder lijn op hoeft te spoelen.

Profiteer nu van deze TOPDEAL zolang de voorraad strekt

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.