Videoblog – Afl. 5 'Het syndicaat deel 2'

Man wat is het lang geleden dat de vorige videoblog werd geupload! Een crash van mijn harde schijf zorgde ervoor dat mijn foto- en videomateriaal van het voorjaar en de vroege zomer in één klap waren verdwenen. Helaas was ik zo stom om er geen backup van te maken en achteraf gezien is dat toch knap lullig.

Het was dus zaak om weer flink beelden te gaan schieten en langzaam wordt de nieuwe schijf weer gevuld met gave beelden van mooie karpers. Na mijn laatste sessie in 2013 op het viswater van VC de Meeren heb ik bewust het voorjaar en de zomer aan me voorbij laten gaan. Eind juli werd de draad opgepakt en ving ik een paar mooie vissen, alvorens er twee mindere nachten volgden.

Eind september was ik weer terug en heb ik lekker kunnen filmen en gelukkig kwamen er een flink aantal prachtige vissen op bezoek. Veel plezier met deze nieuwe videoblog!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.