How-to: Upgrade zelf je E.C.U. beetmelders met de Kudos Upgrade Kit

De MK1 Compacts van Edwards Custom Upgrades zijn vanaf de introductie al een begrip geworden. De combinatie van een oldskool uiterlijk en de nieuwste technologie, zorgt ervoor dat de harten van veel tackle tarts iets harder gaat kloppen bij het zien van deze piepers. Iets wat inherent is aan de tackle tart scene is het customizen van je tackle. Niet lang na de introductie van deze piepers, kwamen er al diverse accessoires uit als E.C.U. Alarm Covers, isotopes, langere snag ears en een receiver bag.

De originele MK1 Compacts van Edwards Custom Upgrades

Edwards Custom Upgrades is recent een samenwerking aangegaan met het tevens Engelse Kudos Tackle om de MK1’s nog wat verder te kunnen customizen. Naast bijvoorbeeld losse rollerwheels in alle kleuren van de regenboog, werd een heuse Kudos upgrade kit ontwikkeld om drie onderdelen van je MK1, de muffler, snag ears en rollerwheel, te vervangen voor een gekleurde variant. In onderstaande vlog leg ik je precies uit hoe je deze fraaie upgrade uitvoert!

De Kudos Upgrade Kit voor je MK1

Deze Kudos Upgrade kit is niet enkel ontwikkeld voor de MK1 Compacts. Ook kan je deze kit deels toepassen op de latere MK1 S-Plus en MK1 R-Plus Compacts. De muffler is namelijk hetzelfde en in elke kit wordt naast de snag ears voor de originele MK1 Compacts ook een setje geleverd voor de S- en R-Plus modellen. Enkel het rollerwheeltje is niet universeel. 

Losse rode rollerwheels voor je E.C.U. MK1 Compacts

Black mods

Naast deze howto geef ik je in de vlog nog twee tips om wat meer rust te brengen in het kleurpallet van je MK1. De zogenaamde black mods. Deze black mods omvatten niets meer of minder dan het vervangen/verwijderen van de zilver gekleurde componenten in je pieper. Door bijvoorbeeld de muffler ring en locking nut all black te maken, wordt je pieper een stuk meer tarty! De muffler ring mod is gratis en in een split second te doen. Het vervangen van de standaard zilveren locking nut voor een zwarte variant (Kudos Tackle Black Locking Nut) kost 3,95 euro. Alle upgrades zijn te bestellen via M2 Bait & Tackle.

De black mods

 Veel kijkplezier gewenst!

Met dank aan M2 Bait & Tackle voor het beschikbaar stellen van de Kudos upgrade kit.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.