Korda Kutter aan de waterkant

Op de laatste gratis dvd van Korda, deel 5, konden we al kennismaken met deze nieuwe gadget van Korda. De Kutter, zoals deze zo mooi heet, is sinds kort verkrijgbaar en heeft als doel om hele boilies in relatief snel tempo in halfjes te snijden. Klooien met schaartjes en mesjes om je boilies in halfjes te snijden behoort dus tot het verleden!


Deze halve boilies kun je vervolgens weer goed gebruiken in bijvoorbeeld je spodmix of voerbootje. Daarnaast kan het vissen en voeren met halve boilies natuurlijk dressuurdoorbrekend werken vanwege de afwijkende vorm. Halve boilies gaan trouwens naast de eerder genoemde voordelen natuurlijk geen kant meer op als je op een steil talud voert en halve boilies zullen ook nog eens sneller hun attractors afgeven in het water.


De Kutter is verkrijgbaar in drie uitvoeringen voor boilies in diverse diameters

Het principe is simpel en werkt probleemloos. Je haalt het compressor staafje uit de buis en vouwt het handvat hiervan dubbel. Vervolgens vul je de buis met boilies en druk je deze met de compressor staaf langs het mes wat zich in de buis bevindt en de boilies komen er als mooi halfjes aan de andere kant weer uit.


Het inwendige mesje snijdt ook harde boilies probleemloos doormidden.

De Kutter is verkrijgbaar in drie verschillende maten voor diverse formaten boilies. Iets te grote boilies zullen er op z’n minst voor zorgen dat het doordrukken met de compressiestaaf een stuk stroever gaat waardoor het een allemaal een stuk lastiger gaat. Nog vervelender is het als de te grote boilies vast komen te zitten in de buis. Het is dus slim om de aanwijzingen op de verpakking te volgen en het juiste formaat Kutter te kiezen.


En zo is het halveren van je boilies een fluitje van een cent!

Als je eenmaal de slag te pakken hebt gaat het snijden in een mooi tempo en een kilootje boilies is dus ook vrij rap gehalveerd. De korda Kutter kost €13,95. De vissers die graag met halve boilies vissen en/of voeren kunnen voor dat geld dan ook zeker hun voordeel doen met de Kutter van Korda. Het gaat namelijk stukken sneller en makkelijker dan het knippen of snijden van je boilies!

Producten zijn beschikbaar gesteld door: Zunnebeld Zwolle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.