5 Vette bootfilmpjes

Het vissen vanuit de boot op karper wordt de laatste jaren steeds populairder. Veel varende vissers delen hun kennis en bevindingen met elkaar via social media en daarmee ben je een kajuitbootje op marktplaats een stuk sneller kwijt dan voorheen. Een leuke bijkomstigheid is dat we steeds vaker filmpjes voorbij zien komen van bootvisserij vol met sfeer, actie en belevenis. Vandaag zetten we daarom vijf gave video’s voor je op een rij. Veel kijkplezier!

Bootvissen op karper - Karpervissen, avontuur en passie!

Deze video staat vol met aktie en mooie beelden van groot openbaar water. Robin Smit, Michiel Schildmeijer en Wouter Koziolek weten in een week tijd vele mooie vissen te vangen, een avontuur te beleven en dit op film vast te leggen.

The Lotexperience - Boustails

Boudewijn Margadant en zijn vismaat Wouter Koziolek zijn onafscheidelijk en vissen ook in Frankrijk samen. In deze twee uitgebreide video's nemen de mannen je mee naar hun visserij op de waanzinnige rivier de Lot. De video's staan bol van sfeer, mooie vis en vriendschap. Ook krijg je tussen de regels door veel tips voor het vissen vanuit de boot.

 

Onincx Carp Style

Gierende runs, keiharde drils en fantastisch mooie vissen. In deze video van Tom Onincx ga je mee op avontuur tijdens de visserij met rubberboten. Volle bak actie!

Carp Alliance Germany - Boat stories 2015

Ook bij deze video van het Duitse Carp Alliance zal je direct worden meegezogen met de sfeervolle beelden. Een lekkere afsluiter van dit lijstje!

Genoten van deze vijf video's? Binnenkort zullen we ook andere thema's behandelen waar je de koude en donkere dagen prima mee door kunt komen ;)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.