CARP ZWOLLE Aftermovie

CARP ZWOLLE 2015 is net twee weken oud en we zijn met z'n allen aan het bijkomen van al het karpergeweld. Alle nieuwe spullen moeten immers even getest worden. CARP ZWOLLE trok ruim 16.000 bezoekers en voor de mensen die dit spektakel moesten missen heeft de organisatie een zogenaamde 'Aftermovie' gemaakt. Een heerlijke sfeerimpressie van de beurs. 

Nu is zo'n aftermovie natuurlijk niet alleen voor de mensen die het hebben gemist. Het is ook een fantastisch filmpje om de beurs te herbeleven, want potdomme, wat is dit een heerlijk filmpje! Enjoy...

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.