Korda Benelux Masterclass vol. 1: Groot water

De Masterclass video's van Korda staan ieder jaar garant voor veel kijkplezier. Voor het eerst sinds de geschiedenis van Korda is er nu ook een Benelux Masterclass uit. In deze Nederlandstalige Masterclass video spelen de teamleden van Korda Benelux de hoofdrol. Het eerste deel staat nu live en kan je hieronder bekijken. We laten de mannen van Korda zelf aan het woord over dit eerste deel:

"Bij een grote groep vissers spreekt groot water tot de verbeelding en bij een haast even grote groep zorgt het ook voor een drempel. Want waar start je op echt uitgestrekte wateren? Wat voor een spullen heb je nodig? Waar moet je op letten? Daniel Takken en Bart van Bezouw hebben flink wat jaren ervaring in het bevissen van open water in binnen en buitenland. Vlak na het behalen van het rijbewijs reden ze al door het Franse land en gingen ze geen avontuur uit de weg. Maar voor deze Masterclass zijn ze in het noorden gebleven. Samen vissen ze een sessie in Friesland en proberen ze daar de karpers aan de schubben te komen. Tegenslagen, succes, chaos, avontuur en alles over hun aanpak… Tijdens hun Masterclass debuut komt het aan bod."

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.